Διαζύγιο για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο

Διαζύγιο για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα κοσμικά για τον χωρισμό του Μιχάλη Μουρούτσου με την Αναστασία Περάκη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εσπρέσο,  ο γάμος τους έλαβε τέλος.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 όταν τα ΜΜΕ δημοσίευαν φωτογραφίες από τον γάμο της εστεμμένης στον διαγωνισμό Playmate 2005 Αναστασίας Περράκη με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια.

«Γνωριστήκαμε από έναν κοινό μας φίλο», είχε πει στο Πρώτο Θέμα η Αναστασία. «Σαφώς και ο ένας γνώριζε με τι ασχολιόταν ο άλλος, αφού και οι δυο είχαμε ιδιαίτερα προβεβλημένες ενασχολήσεις. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος για αυτό και γίναμε ζευγάρι σχεδόν αμέσως».

Ενώ και ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μιλήσει γιατην γνωριμία τους: «Εγώ ποτέ δεν το πάω γύρω γύρω. Όταν θέλω κάτι, το λέω. Έγιναν όλα με το που την είδα. Απλά την πρώτη φορά, αφού της είπα κάποια πράγματα, σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς λόγο. Και ήταν κάτι που την έκανε να σκεφτεί “τι γίνεται τώρα;”, την πείραξε βασικά», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μπορεί να την “έκανα”, αλλά ήξερα πού θα τη ξαναβρώ. Και τη βρήκα εγώ μετά!». Ακόμη, ο Μιχάλης Μουρούτσος πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα σκέφτηκα πως θέλω να την παντρευτώ, αλλά δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στην ίδια, για να μη γελάει ο κόσμος».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...