Διαθεσιμότητα ΑΕΙ: Εμπλοκή λόγω… λινκ

Διαθεσιμότητα ΑΕΙ: Εμπλοκή λόγω… λινκ
Από καθυστέρηση σε… καθυστέρηση πηγαίνει η ολοκλήρωση της διαδικασία της ένταξης σε διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των 1.349 διοικητικών υπαλλήλων των οκτώ ΑΕΙ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας έχει δημοσιοποιηθεί από την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. άρα προφανώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου το έχει εκπονήσει νωρίτερα) ενώ η σχετική ΚΥΑ των κυρίων Αρβανιτόπουλου και Μητσοτάκη υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή, ακόμη δεν έχει βγει στον «αέρα» ο ιστότοπος στον οποίο θα απογράφονται οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ.

Το γεγονός έχει προκαλέσει τα σκωπτικά σχόλια συναδέλφων του υπουργού Παιδείας στο υπουργικό συμβούλιο.  Είναι ενδεικτικό ότι ένας εξ’ αυτών έλεγε στην aftodioikisi.gr ότι «εμείς, πάντως, εργαζόμαστε τα Σαββατοκύριακα»!
Πάντως, πηγές του υπουργείου Παιδείας διαβεβαίωναν ότι το λινκ για τη συμπλήρωση των στοιχείων των 1.349 διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ θα είναι έτοιμο σήμερα.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρασκηνιακές κινήσεις για σωτηρία διαφόρων “ημετέρων” ενόψει διαθεσιμότητας.
    Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια περίεργη κινητικότητα σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα, με το να “επιστρατεύουν” διαφόρους συνταξιούχους, πρώην προϊσταμένους και διευθυντές, για να κάνουν παρασκηνιακά, Εκθέσεις Αξιολόγησης, επιλεκτικά σε διάφορους “ημετέρους” υπαλλήλους, οι οποίοι δεν είχαν και να “περισώσουν” έτσι, έστω και την τελευταία στιγμή τα “δικά τους παιδιά”, αυτά δηλαδή που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οικογενειοκρατίας. Σημειώνεται, ότι αυτό δεν γίνεται σε ευρεία κλίμακα, αλλά μόνο επιλεκτικά σε κάποιους, την ίδια δε στιγμή, που η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει δώσει τις Εκθέσεις Αξιολόγησης σε μη ημέτερους υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν αξιολογηθεί με άριστα! Επίσης επιστρατεύτηκαν για αυτό οι αρμόδιοι των εμπλεκόμενων (στην αθλιότητα) τμημάτων. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη εκθέσεις αξιολόγησης με ημερομηνία (στον αριθμό πρωτοκόλλου διαβιβαστικού προς τον υπάλληλο) μετά τις 05-09-2013, διότι το αναφερόμενο ΑΕΙ την περίοδο αυτή αναφέρεται ως κλειστό. Τι νομίζατε ότι η διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία θα κάθονταν έτσι; Για τους πιο πάνω λόγους επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
    Νίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...