Διαμάχη Σπυροπούλου – Λιάγκα: Ποιον δικαιώνει η δικαστική απόφαση;

main

«Ψίχουλα» θα λάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως αποζημίωση για την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας 250.000 ευρώ από τον καθένα.

 

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Σάσα Σταμάτη δεν δυσφήμισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν είπε αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι διώχνει τους συνεργάτες της από την εκπομπή που παρουσιάζει η δεύτερη στον Alpha.

 

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8000 στην Κωνσταντίνο Σπυροπούλου, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι εκείνος άφησε υπαινιγμούς για την προσωπική της ζωή όταν είπε στην πως υπάρχουν γυναίκες που τους πληρώνουν σωματοφύλακες άλλοι άνθρωποι.

 

Όταν έγινε το δικαστήριο και συζητήθηκε η αγωγή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το μισό εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε συνολικά από τους δύο παρουσιαστές περιόρισε το αγωγικό της αίτημα σε 50.000 ευρώ έκαστος. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια για το ποσό των 100.000 ευρώ πλήρωσε δικαστικό ένσημο ύψους 1.200 ευρώ.

 

Εφόσον το δικαστήριο έκρινε ότι η Σάσα Σταμάτη ουδέποτε δυσφήμισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επέβαλε στην δεύτερη την υποχρέωση να καταβάλει δικαστική δαπάνη για την πρώτη, ύψους 1.000 ευρώ.

 

την δυσφήμιση που εφέρετο ότι έκανε η Σάσα Σταμάτη και γι’ αυτό επέβαλε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την απόρριψη να καταβάλει δικαστική δαπάνη ύψους 1.000 ευρώ.

 

Δηλαδή από τις 8.000 ευρώ αν αφαιρεθούν τα 1000 ευρώ που θα δοθούν ως δικαστική δαπάνη στη Σάσα Σταμάτη αλλά και τα 1200 που κατέβαλε στο ελληνικό δημόσιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τελικά από το μισό εκατομμύριο που ζητούσε αρχικά το δικαστήριο αξιολόγησε την ηθική βλάβη της σε 5.800 ευρώ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...