Διανομή tablets στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων του δήμου Δωρίδος

Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δωρίδος και δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Παπαγεωργίου, παρέδωσε σήμερα 66 tablets στους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων, υλοποιώντας τις προτάσεις τους, προκειμένου να δοθούν στις μαθήτριες και τους μαθητές,που δεν έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση), λόγω έλλειψης βασικού εξοπλισμού.

Τα tablets αποτελούν πλέον περιουσία των σχολείων και θα δοθούν για χρήση,  στους μαθητές από τους Διευθυντές τους. Όταν τελειώσει η δύσκολη αυτή περίοδος με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα επιστραφούν στις σχολικές μονάδες.

101 συνολικά tablets, μαζί με τα 35 που δόθηκαν στις 30 Απριλίου, διανεμήθηκαν στα Γυμνάσια – Λύκεια Ερατεινής, Ευπαλίου και Λιδωρικίου.

Με τη διανομή και αυτών των tablets υλοποιήθηκε ο στόχος του Δήμου Δωρίδος, να έχουν όλες οι μαθήτριες και οι μαθητές, σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δωρίδας, πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, προκειμένου να παρακολουθούν κανονικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Όλοι, Δήμος και Πολίτες, πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Πρέπει να  εξασφαλίσουμε, την πρόσβαση στη σύγχρονη τεχνολογία της εκπαίδευσης, ώστε να έχουν κατά το δυνατόν, ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά των αστικών κέντρων, για τις μελλοντικές επιλογές τους.

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...