Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί ο Βαρουφάκης

Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί ο Βαρουφάκης

Ενώ αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για παράνομες υποκλοπές εντός και εκτός Ελλάδος – Τα ίδια ξένα παράκεντρα εξουσίας που τον είχαν στήσει στην κυβέρνηση Σύριζα του ανέθεσαν νέο βρόμικο συμβόλαιο για την αποδόμηση της κυβέρνησης

ΚΑΝΕΙΣ πλέον δεν έχει αμφιβολία ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτελώντας ένα ακόμα συμβόλαιο διαφόρων παράκεντρων εξουσίας, που τον βοήθησαν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει ένα νευραλγικό πόστο, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νάρκισσος και θρασύτατος πρώην υπουργός που περιφέρεται σαν τον παλιάτσο, σε διάφορα σημεία του πλανήτη για να δώσει διαλέξεις για το πώς χρεοκοπεί μια χώρα, δεν έχει αναστολές ούτε και ενδοιασμούς.

Λειτουργεί με πρακτικές πρακτόρων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποκλέπτει τις συνεδριάσεις του Eurogroup, αλλά και τις συνομιλίες με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κακώς τον εμπιστεύτηκε αφού η διαδρομή του ήταν γκρίζα και ύποπτη εξαιτίας των σχέσεων που είχε αναπτύξει με διάφορους μηχανισμούς στο Λονδίνο και το Τέξας.

Όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε δημόσια ότι υπέκλεπτε τις συνεδριάσεις του Eurogroup κανείς δεν τον πίστεψε.

Μέχρι σήμερα κανένας πολιτικός δεν αποτόλμησε να καταγράψει τις συνομιλίες κορυφαίων κοινοτικών οργάνων γιατί όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες.

Ο αντισυμβατικός και δήθεν αντισυστημικός Βαρουφάκης, φαίνεται ότι έστησε δικό του δίκτυο υποκλοπών, καταγράφοντας τις συνομιλίες που είχε στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό.

Αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων, αφού με βάση την ελληνική νομοθεσία οι υποκλοπές διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, βομβαρδίζει την κοινή γνώμη με αποσπασματικές συνομιλίες που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες.

Με στοχευμένες διαρροές επιχειρεί να αποδομήσει την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στόχος του είναι να δείξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ανακόλουθος όπως προβλέπει το μαύρο συμβόλαιο που εκτελεί για λογαριασμό όχι και τόσο άγνωστων παράκεντρων εξουσίας.

Το σίριαλ με τις κασέτες Βαρουφάκη συνεχίζεται με ένταση το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια οι εισαγγελείς μένουν ασυγκίνητοι και κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να του ασκήσει μια κακουργηματική δίωξη για υποκλοπές.

Προφανώς κανείς δεν θέλει να μπλέξει με έναν τρελό που διαθέτει μάλιστα και επικοινωνιακές δυνατότητες να κάνει το μαύρο άσπρο.

Αυτό βέβαια καταργεί την αρχή της αναλογικότητας, αφού αν επρόκειτο για άλλη περίπτωση, η Δικαιοσύνη θα είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα για να μάθει πόσες κασέτες έχει στα χέρια του ο Γιάνης Βαρουφάκης, πόσες απόρρητες συνομιλίες κυβερνητικών και κοινοτικών οργάνων έχει υποκλέψει και για ποιους δουλεύει ένας πρώην υπουργός που αποδεικνύεται σεσημασμένος πράκτορας.

Υπό κανονικές συνθήκες, οι αρμόδιοι παράγοντες στη Δικαιοσύνη θα έπρεπε από την πρώτη μέρα των διαρροών των υποκλοπών, να μπουκάρουν στο σπίτι του και το γραφείο του, να κατασχέσουν το υλικό και να του ασκήσουν δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο Βαρουφάκης έχει εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία και συνεχίζει ανενόχλητος να δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή.

Πάντως σε ρόλο πράκτορα τα καταφέρνει περίφημα σε αντίθεση με τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών που ήταν καταστροφική, όχι βέβαια επειδή δεν γνώριζε τι έκανε, αλλά γιατί και τότε εκτελούσε συμβόλαιο για να ρίξει τη χώρα στα βράχια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/295851-Diatetagmene-yperesia-ektelei-o-Baroyphakes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...