Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί «παρακολουθήσεων τηλεφώνων»

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί «παρακολουθήσεων τηλεφώνων»
Προτείνει να τεθούν ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική σε κοινοβουλευτικό έλεγχο
Ότι διαλέγει «τον δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών», κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με δημοσίευμα της Real News, το οποίο, όπως τονίζει, «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».  

«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο», προσθέτει και καταλήγει αναφέροντας ότι για μια ακόμη φορά, «σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει τον δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών».   

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Κυριακή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει ή όχι το εν λόγω δημοσίευμα.

Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά, ανέφερε ο κ. Κεδικογλου και πρόσθεσε: «Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...