Διεθνής διάκριση για το i-MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διεθνής διάκριση για το i-MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Με το Βραβείο Καινοτομίας 2013 διακρίθηκε το MBA International Program (i-MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs’ (ΑΜΒΑ) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum) που προσφέρει στους φοιτητές του.

Το ΜΒΑ International συνδυάζει την υψηλότερη θεωρητική και πρακτική γνώση, τις παραδοσιακές αρχές των ΜΒΑ με τις ηλεκτρονικές δεξιότητες και κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο ανταγωνιζόμενο τα καλύτερα πιστοποιημένα προγράμματα ΜΒΑ απ’ όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AMBA χορηγεί πιστοποίηση μόλις στο 1% των προγραμμάτων ΜΒΑ παγκοσμίως και αριθμεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 700 πιστοποιημένα προγράμματα 202 σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αποδεχόμενος το βραβείο, ο διευθυντής του ΜΒΑ International, καθηγητής Γιώργος Ιωάννου, δήλωσε: «Σε μια περίοδο που το ζήτημα της εύρεσης εργασίας είναι εξέχουσας σημασίας, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδυάζει την καινοτομία στο περιεχόμενο των μαθημάτων με τις πιο ευέλικτες μεθόδους διδασκαλίας και επικεντρώνεται σε θέματα που έχουν μεγάλη ζήτηση στον χώρο των επιχειρήσεων. Ετσι, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η εκπαίδευση μπορεί να εξελίσσεται παράλληλα με ό,τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας και να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για καταρτισμένους επαγγελματίες, που έχουν τα εφόδια για να αντεπεξέρχονται αποτελεσματικά στη συνεχώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική επιχειρησιακή πραγματικότητα».

Σε αυτό το πλαίσιο, το καινοτόμο συστατικό του i-ΜΒΑ, το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού τον Σεπτέμβριο του 2012, συμβαδίζει με τις πιο σύγχρονες τάσεις
στον χώρο της εκπαίδευσης στελεχών. Προσφέρεται εξ ολοκλήρου on-line, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μαθήματα Search Engine Optimization (SEO), Web Analytics, Pay-per-Click, Social Media, Conversion Optimization και Mobile Marketing μέσω καινοτόμων eLearning συστημάτων. Παράλληλα οι φοιτητές αλληλεπιδρούν με καθηγητές και άλλους φοιτητές και παρακολουθούν workshops με τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά εργασίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...