Δικαστικοί λειτουργοί με μισθούς πακιστανών εργατών

Δικαστικοί λειτουργοί με μισθούς πακιστανών εργατών
Μετά τα μπάνια του λαού και με τον Σεπτέμβριο ήδη να τρέχει, άρχισαν τα όργανα.
Τύμπανα οργής, κρουστά μίσους, πνευστά  πολεμικά, έγχορδα πένθιμα.

Η πάλη των τάξεων-κατά δραματική ερμηνεία- έχει εκδηλωθεί  με τόνους παράφωνους, γιγαντιαίους, επιθετικούς.

Η  συνεχώς μειούμενη σύνταξη και ο  ελάχιστος πλέον μισθός αποδιοργανώνει τους δικαιούχους, τους εκνευρίζει , τους φανατίζει.

Η αστοχία των δηλώσεων εκπροσώπων των θιγομένων  αποδεικνύει  την έντονη ταραχή, το αβυσσαλέο χάος, την απεγνωσμένη προσπάθεια διαφύλαξης των κεκτημένων.

Η  βούληση της Κυβέρνησης  για περικοπή  μισθών των ειδικών μισθολογίων εξόργισε τους δικαστικούς λειτουργούς που με εκφράσεις τουλάχιστον ανεπιτυχείς προειδοποίησαν για δυσλειτουργία στην απονομή της δικαιοσύνης.

Η σύνδεση του μισθού με την αποτελεσματική και ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων του εργαζόμενου είναι πρωτοφανές ατόπημα και απόδειξη της κακής νοοτροπίας των δικαστών.

Πλήθος Ελλήνων επιστημόνων της ομογένειας βεβαιώνουν για το έλλειμμα δικαιοσύνης, ως του μεγαλύτερου προβλήματος στη χώρα.

Φαίνεται ότι ουδόλως απασχολεί τους εκπροσώπους της Θέμιδος η απόγνωση των μικροσυνταξιούχων, η ανεργία, η μετατροπή του μισθού σε φιλοδώρημα, η περιρρέουσα κατάθλιψη.

Η περί τα μαθηματικά ανεπάρκεια των διαχρονικά ευνοημένων τους οδηγεί στην απίστευτη δήλωση περί εξομοίωσης του μισθού τους με αυτόν του Πακιστανού εργάτη.

Οποία ύβρις.

Η δίκαιη κατανομή των βαρών απαιτεί την ελάχιστη υποχρέωση των ηγετών.

Διαφορετικά ας αναμένουν τις οξύτατες αντιδράσεις των πολιτών.

ΣΚΕΨΕΙΣ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...