Διπλά πριν κοντραριστούν για Τσέλσι και Ατλέτικο

Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι λίγο πριν λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές για το Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται εκτός; σε ματς που είναι μεν στα μέτρα τους, αλλά δεν είναι κα να τα αφήσεις στην τύχη τους. Από την άλλη εύκολο αναμένεται να είναι το έργο της Ντόρντμουντ απέναντι στην Χέρτα. Αυτές είναι οι σημερινές μας επιλογές που τις ποντάρουμε στις αποδόσεις που βρίσκουμε στο κουπόνι της stoiximan cy.

ΛΙΝΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00)

Μάλλον θα πρέπει να της απονεμηθεί ο τίτλος της πλέον αφελούς και ασταθούς ομάδας στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Και φροντίζει να το επιβεβαιώσει σχεδόν σε κάθε αγώνα της. Όπως έκανε με την Γουέστ Χαμ. Δέχτηκε δύο γκολ στο 21ο και στο 28ο λεπτό , απόρροια της αμυντικής της λειτουργίας και ουσιαστικά εκεί τελείωσαν τα πάντα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει στην άμυνα της γηπεδούχου και έφτασε έτσι στην τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. 

Η μεταμόρφωσή της επί Τούχελ είναι εμφανής. Η Τσέλσι είναι αποτελεσματική, πιο συμπαγής στην άμυνα και μπόρεσε να συμπληρώσει 11 αγώνες χωρίς να ηττηθεί. Τελευταία νίκη της επί της Έβερτον με 2-0 εντός έδρας. Αν και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο μπόρεσε και πήρε την νίκη από ένα αυτογκόλ και από την γραμμή του πέναλτι. Και έτσι έμεινε μέσα στην τετράδα, κάτι που μπορεί να παρατείνει και σήμερα. 

Η Τσέλσι που έχουμε γνωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες είναι μια ομάδα κυνική, προσηλωμένη και απόλυτα σίγουρη για τις δυνατότητές της. Και έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που κυριολεκτικά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Και μάλλον δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την Τσέλσι. Επιλογή μας το ποντάρισμα στο διπλό σε απόδοση 1.70. Δείτε εδώ προγνωστικά από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΕΡΤΑ (21:30)

Όχι ότι αγωνίστηκε άσχημα, αλλά αν δεν είχε προηγηθεί το 2-3 του πρώτου γύρου θα ήταν κάπως αμφίβολο αν θα κατάφερνε να αποκλείσει τη Σεβίλλη. Οι Ισπανοί προς το τέλος την  πίεσαν αρκετά και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τα πάντα ήταν ανοιχτά. Τελικά έμεινε στο 2-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Όσο περνάει ο καιρός η Ντόρτμουντ δείχνει ότι βρίσκει το στυλ που της ταιριάζει και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Για ακόμη μια αγωνιστική παρουσίασε την γνωστή επιθετική της αφλογιστία, γεγονός που της έχει στερήσει το τρίποντο για εννιά αγωνιστικές. Και θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν δέκα καθώς η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στην εστία της Άουσμπουργκ. Και αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν οι επιθετικοί της Χέρτα το έκαναν οι αμυντικοί της Άουσμπουργκ που παραχώρησαν ένα μάλλον αστείο πέναλτι που έδωσε τη νίκη στους πρωτευουσιάνους. 

Όσο και αφελής και αν είναι αμυντικά η Ντόρτμουντ η Χέρτα δεν είναι ακριβώς η ομάδα που μπορεί να ταμπουρωθεί και να παίξει με αντεπιθέσεις. Λογικά το παιχνίδι θα κυλήσει σε χαμηλό τέμπο. Επιλογή μας το ρίσκο με ποντάρισμα στο Ν/G σε απόδοση 2,50

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  (21:45)

Παρένθεση αποδείχτηκε η εμφατική της νίκη με 3-0 επί της Βαλένθια. Στην έδρα της Βαγιαδολίδ ήταν και πάλι μια ομάδα υποτονική και μέτρια. Και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 24ο λεπτό. Χρειάστηκε να μείνει πίσω για να μπορέσει να δείξει σημάδια ζωής και κατάφερε να μειώσει πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Αλλά ήταν το μόνο που μπόρεσε να κάνει, καθώς στη συνέχεια η Βαγιαδολίδ έσφιξε στην άμυνα και σταμάτησε κάθε φιλοδοξία της φιλοξενούμενης.

Μετά το μάλλον άδικο 1-1 με την Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε και κέρδισε δύσκολα την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 στο Μετροπολιτάνο. Αποτέλεσμα που έδωσε στους “ροχιμπλάνκος” διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, που μπορεί μεν να μην την εξασφαλίζει, αλλά της δίνει σημαντικό αέρα ενόψει της συνέχειας. Σήμερα θα επιδιώξει να καθαρίσει όσο το δυνατον νωρίτερα γιατί ακολουθεί δύσκολη αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Λονδίνο. 

Μπορεί στο μυαλό των παικτών της Ατλέτικο να είναι το θαύμα που θα κυνηγήσουν στο Λονδίνο, αλλά πριν από αυτό έχουν να κερδίσουν τη Χετάφε που δεν εμπνέει καμία σιγουρια με βάση την απόδοσή της. Η κυνική Ατλέτικο δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Επιλογή μας το ποντάρισμα στο διπλό σε απόδοση 1,90.

Ενημερωθείτε για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και πληροφορίες για τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Κύπρο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...