Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Βήμα-βήμα οι κινήσεις του δράστη – Τα θανατηφόρα χτυπήματα και η διαφυγή

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Βήμα-βήμα οι κινήσεις του δράστη – Τα θανατηφόρα χτυπήματα και η διαφυγή
Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Βήμα-βήμα οι κινήσεις του δράστη - Τα θανατηφόρα χτυπήματα και η διαφυγή

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται, όπως επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής, ο θάνατος της 45χρονης γυναίκας από την Ουκρανία και του φαρμακοποιού, που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο εξοχικό της γυναίκας, στο Φλάμπουρο του Λουτρακίου, το πρωί της Κυριακής.

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαου Κωτακίδη, ο οποίος διενήργησε αυτοψία, σήμερα το βράδυ στο σπίτι του θύματος. Όπως ανέφερε, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Τη Δευτέρα, πάντως, αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη του άγριου φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το loutrakiblog.gr, το σενάριο που θεωρούν πιο πιθανό οι αστυνομικοί είναι ότι ο δράστης είχε κρύψει το αυτοκίνητό του στην περιοχή Βηθλεέμ, εκεί όπου βρέθηκε καμένο το όχημα της 45χρονης.

Εικάζεται επίσης ότι πήγε με τα πόδια μέχρι το σπίτι της γυναίκας, τους σκότωσε, πήρε το αυτοκίνητό της και επέστρεψε να πάρει το δικό του, αφού προηγουμένως έκαψε το όχημα της 45χρονης, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η 45χρονη γυναίκα από την Οδησσό της Ουκρανίας, ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών, που σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εργαζόταν ως μασέζ και τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, αλβανικής καταγωγής. Πριν από αρκετά χρόνια, είχε πάρει διαζύγιο από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, loutrakiblog.gr / ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: korinthostv.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...