Δοκίμι: Νέα διακοπή αγώνα στην Ά ΕΠΣΑ, φέρεται να χτύπησαν τον διαιτητή

Νέο συμβάν βίας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο του Αγρινίου σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Το νέο περιστατικό βίας οδήγησε στην οριστική διακοπή του αγώνα Απόλλωνα Δοκιμίου με τον Άρη Αιτωλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 59ο λεπτό του αγώνα όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο γκολ, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Αποτέλεσμα της έντασης ήταν ο διαιτητής του αγώνα να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Πασπαλιάρη (λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί και ο Διαμαντόπουλος σε άλλη φάση), με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τις έντονες διαμαρτυρίες, και τους ανθρώπους του πάγκου να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα στην ένταση ο διαιτητής Απόστολος Προβίδας, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, φέρεται να δέχθηκε χτύπημα από παράγοντα των φιλοξενουμένων, πήρε τους βοηθούς του Λύσσαρη και Μπουκουβάλα και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ κλήθηκε αστυνομική δύναμη για αποφυγή επεισοδίων.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Υπήρξε προσπάθεια από παράγοντες και των δύο ομάδων να τον μεταπείσουν και να συνεχιστεί ο αγώνας αλλά δεν άλλαξε την απόφασή του για οριστική διακοπή του αγώνα. Μετά την σύνταξη του φύλλου αγώνα οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον διαιτητή και τον παράγοντα να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα για να δοθεί τέλος στο επεισόδιο, γιατί ο παράγοντας θα έπρεπε να διωχθεί για αθλητική βία.

dokimi

Πηγή: agrinio24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...