Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας στο Αιγάλεω, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αδικοχαμένη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα πέντε παιδιά, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της, είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα.   

Για τη δολοφονία της 55χρονης, αναζητείται ο μικρότερος γιος της οικογένειας, 20 ετών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ίδρυμα. Ήταν περίπου 3.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (20.10.2201), το τέταρτο παιδί της οικογένειας βγήκε από το σπίτι, φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!». Αμέσως, έσπευσαν γείτονες, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου». Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε. 

Ο 20χρονος γιος της γυναίκας, πήδηξε από ένα παράθυρο και εξαφανίστηκε. «Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η Πρόνοια, ζούσε στο Νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Οπότε έκρινε η Πρόνοια ότι το παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα. Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα. Δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια», είπε φίλος του 20χρονου στο newsit.gr..

«Ήμουν στο μπαλκόνι και άκουσα τον πιτσιρικά να λέει “σκότωσε την μάνα ο Α…”. Φώναζε “βοήθεια”. Τον ρώτησα πού πήγε ο Α… και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία. Μένω απέναντι εδώ και 20 χρόνια. Υπήρχαν συχνοί τσακωμοί», είπε ο γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άλλος γείτονας ανέφερε πως «20 με 30 φορές το χρόνο ακούγαμε καβγάδες. Τόσο συχνά…», και πρόσθεσε ότι είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...