Δολοφονία 86χρονου Έλληνα στην Ίμβρο – Τι «όπλισε» τους δολοφόνους του;

Τους δράστες της άγριας δολοφονίας του 87χρονου Ζαφείρη Πιγνιάρη στην Ίμβρο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για τουλάχιστον δύο άτομα.

Οι έρευνες διεξάγονται και πέρα από το νησί, καθώς μεσολάβησαν αρκετές ώρες μέχρι να αποκαλυφθεί ότι ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο σπίτι του νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα. 

Την επόμενη μέρα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου που θεωρείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ωστόσο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποια πληροφορία για εκείνον.

Όλα κατατείνουν ότι αυτό που αποτέλεσε το κίνητρο των δολοφόνων ήταν οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο νησί ότι ο Ζαφείρης Πιγνιάρης φύλαγε στην απομονωμένη αγροικία του κοντά στο Ευλάμπιο έναν θησαυρό με μετρητά και χρυσές λίρες.

Παρότι ο ίδιος ζούσε σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, πολλοί “ψιθύριζαν” ότι κοιμάται πάνω σε χρυσάφι. Έτσι, δεν αποκλείεται οι δράστες να τον βασάνισαν για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένες τις λίρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας στο Γλυκύ της Ίμβρου Αργύρη Μπαξεβάνη, οι δράστες είχαν όχι μόνο αναστατώσει τα πάντα μέσα στο σπίτι, αλλά είχαν σκάψει σε αρκετά σημεία έξω από αυτό.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...