Δολοφόνησε τη γιαγιά του στον Βύρωνα μετά από δεκάδες περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού

Δολοφόνησε τη γιαγιά του στον Βύρωνα μετά από δεκάδες περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού
Δολοφόνησε τη γιαγιά του στον Βύρωνα μετά από δεκάδες περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού

Μια συγκλονιστική ιστορία που δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος αλλά και το τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού εκτυλίχθηκε στο Βύρωνα και έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αφορά στους τίτλους τέλους που έπεσαν στη συμβίωση τριών ατόμων με ένα φρικιαστικό έγκλημα, τον θάνατο μιας γυναίκας και την καταστροφή ενός άρρωστου ατόμου που θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Μια ηλικιωμένη, ο γιος της και ο εγγονός της ζούσαν σε διαμέρισμα στον Βύρωνα. Η γιαγιά ουσιαστικά ζούσε τα άλλα δύο άτομα με τη σύνταξή της ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για τον εγγονό που την κακοποιούσε επανειλημμένα κάτι που έκανε και στον πατέρα του. Ο δεύτερος, προκειμένου να σωθεί, προτίμησε να φύγει από το σπίτι και να ζει ως άστεγος. Η γιαγιά συνέχισε να βιώνει τον εφιάλτη.

Ο νεαρός τη χτυπούσε πολύ συχνά και το σκηνικό ήταν πια συνηθισμένο. Οι γείτονες καλούσαν την αστυνομία ακούγοντας τα ουρλιαχτά της γυναίκας, οι αρχές περνούσαν χειροπέδες στον δράστη, ο εισαγγελέας διέταζε να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική και λίγο καιρό αργότερα ήταν και πάλι ελεύθερος, αφού εκεί έκριναν ότι δεν είναι επικίνδυνος.

Από τις 12 Δελεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα, η άτυχη γυναίκα είχε διακομισθεί τρεις φορές σε νοσοκομείο λόγω ξυλοδαρμού.

Τη Δευτέρα, το σκηνικό επαναλήφθηκε και αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε σπίτι της. Το ίδιο βράδυ, ο εγγονός της, την κακοποίησε ξανα.

Και μάλιστα δε δίστασε να τηλεφωνήσει το πρωί της Τρίτης στο ΕΚΑΒ και να πει στους διασώστες ότι η γιαγιά του πέθανε στον ύπνο της.

Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται ενώ από τη νεκροψία – νεκροτομή αποδείχθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...