Δολοφόνησε τον πελάτη του και του έκοψε το πέος για να το… φάει!

Φρική προκαλεί η συγκλονιστική αποκάλυψη της δολοφονία ενός 68χρονου άνδρα στο Μπρονξ των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δράστης ένας 32χρονος που εκδιδόταν για να βγάζει χρήματα. Μάλιστα, αφού τον σκότωσε, τον ευνούχισε, με σκοπό να… γευματίσει το πέος του!

Η αστυνομία διαλεύκανε σε χρόνο ρεκόρ την υπόθεση που εξελίχθηκε το Σαββατοκύριακο, αξιοποιώντας αρκετές μαρτυρίες, κυρίως όμως, την απώλεια ψυχραιμίας του 32χρονου Τζέρι Παγκάν, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του. Ο δολοφόνος -όπως προέκυψε από την έρευνα- του 68χρονου, συνελήφθη στην Κυριακή το μεσημέρι και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι πραγματικά φρικιαστικές. Ο 32χρονος επιτέθηκε στο θύμα του με ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον 68χρονο στο κεφάλι. Ο τελευταίος έχασε τις αισθήσεις του και παραδόθηκε στις αρρωστημένες ορέξεις του βασανιστή του. Ακολούθως, ο Τζέρι Παγκάν πήρε ένα ψαλίδι και έκοψε το θύμα του σε πολλά σημεία, έως ότου να παραδώσει το πνεύμα του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...