Δράση καθαρισμού του έλους στο Παραθάλασσο στο Μοναστηράκι Δωρίδος.Βίντεο

Δράση καθαρισμού του έλους στο Παραθάλασσο στο Μοναστηράκι«Πολίτες ευαισθητοποιημένοι με σεβασμό στο περιβάλλον»

«Η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα. Το «Σύμφωνο Δημάρχων» το θέτει στην κορυφή της ατζέντας και η Δωρίδα δηλώνει την παρουσία της με μία δράση η οποία έχει πρακτική, αλλά συνάμα και συμβολική διάσταση. Και οι δύο μαζί δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, με πολίτες ευαισθητοποιημένους που θα αποδίδουν το σεβασμό που πρέπει στο περιβάλλον».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης με αφορμή τη δράση καθαρισμού του έλους στο Παραθάλασσο του Μοναστηρακίου, την οποία διοργανώνει ο Δήμος την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για δράση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στο «Σύμφωνο Δημάρχων» για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσω της οποίας στοχεύει μεταξύ άλλων στην ευαισθητοποίηση και καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Στη δράση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Δ/νσης Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Δωρίδος, σε συνεργασία με τον ‘Ομιλο εταιρειών «Avramar AE»,  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, διαθέτοντας προσωπικό αλλά και δύτες.

Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...