Δραγασάκης: Μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση στο Eurogroup ή δρομολόγησή της

Δραγασάκης

“Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει αντιφάσεις των δανειστών”

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο», δήλωσε ότι στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση ή δρομολόγησή της σε τακτό χρόνο.

Ακόμη έθεσε σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση για καθυστέρηση «ένα και σαφές» ερώτημα. «Στα επίδικα ποια θέση παίρνουν; Συμφωνούν με παράλογες απαιτήσεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δραγασάκης παρατήρησε ότι πλέον, οι αποκλίνουσες επιδιώξεις ανάμεσα σε μέρη των δανειστών είναι παραπάνω από προφανείς. «Η Γερμανία θέλει το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ζητεί κι άλλη μείωση χρέους. Ο κ. Σόιμπλε αρνείται. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει αντιφάσεις των δανειστών», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι «οι δηλώσεις του διέψευσαν απόλυτα τους καταστροφολόγους και τη ΝΔ, αφού «επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόοδος στην Ελλάδα και βελτίωση των οικονομικών μεγεθών». 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/270962-Dragasakes-Mporei-kai-prepei-na-yparxei-lyse-sto-Eurogroup-e-dromologese-tes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...