Δυναμική δεκάδα υποψηφίων στη δημοσιότητα για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

«Γιατί επιλέγω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ;»

Η Α.Δ.Κ.Ν. προχωρά στη δημοσιοποίηση μιας νέας δεκάδας προσώπων που ενισχύουν το ψηφοδέλτιό της,αποτελούμενο από παλιά αλλά και νέα στελέχη,δείχνοντας το αραγές μέτωπο του συνδυασμού αλλά και τη διεύρυνση που επιχειρεί και που φυσικά είναι απαραίτητη για την συνέχισή της.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
Η συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας δεν είναι σημερινή επιλογή ούτε αποτέλεσμα ευκαιριακής μετακίνησης με στενά προσωπικούς υπολογισμούς και οφέλη, συχνά  φαινόμενα πλέον της εποχής. Συμπαρατάχθηκα από το 2010 με την έναρξη λειτουργίας του Δήμου Ναυπακτίας αναγνωρίζοντας ότι η ΑΔΚΝ είναι μια αυτοδιοικητική δημοκρατική παράταξη, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με άποψη και όραμα για τη Ναυπακτία, που λειτουργεί με αρχές, αξίες και συλλογικές αποφάσεις. Ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές ,ως γνώστης της αυτοδιοίκησης  και με πολύ μεγάλη  εμπειρία είναι ο καλύτερος εγγυητής της λειτουργίας της. Η θητεία του ως Δήμαρχος αλλά και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κατέγραψε στη συνείδηση των δημοτών μας
ως τον πλέον ικανό και κατάλληλο, ιδιαίτερα στις νέες δύσκολες
συνθήκες που διαμορφώνει η απλή αναλογική και ο νέος  νόμος του Κλεισθένη,  για να λειτουργήσει ο Δήμος Ναυπακτίας χωρίς προβλήματα και οπισθοδρομήσεις, που είναι και το ζητούμενο.

ΚΑΡΑΜΟΥΣΤΟΥ ΛΙΝΤΑ
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμπορευθώ με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας  με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ για συγκεκριμένους και απλούς λόγους. Η παράταξη Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας  είναι αφοσιωμένη σε αρχές και αξίες και για αυτό όχι μόνο παραμένει αμιγής αλλά καταφέρνει να κάνει και άλλους ανθρώπους να συμπορεύονται μαζί της. Όλα τα μέλη της παράταξης είναι αξιόλογοι άνθρωποι, με στόχους, όραμα, προσφορά για την πόλη και τον άνθρωπο.Ο Γιάννης Μπουλές είναι ο πλέον κατάλληλος να διοικήσει τον δήμο. Οι γνώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση, η σοβαρότητα και  η συνέπεια των λόγων και των έργων του καθώς και η επιστημονική του κατάρτιση αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη θητεία προς  όφελος όλων των δημοτών.

ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, διότι πιστεύω ότι ο Γιάννης Μπουλές είναι άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία και όραμα για τον τόπο μας. Η παράταξη μας αποτελείται από έντιμα, ηθικά και καταρτισμένα άτομα και αυτός ήταν ο λόγος που η πρόταση του Γιάννη Μπουλέ με βρήκε σύμφωνο να συμπορευτώ μαζί τους. Η ενότητα που επέδειξε η Α.Δ.Κ.Ν. όλα αυτά τα χρόνια με επιμονή και υπομονή πιστοποιεί ότι όλα τα μέλη θέλουμε να προσφέρουμε  για το καλό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας πέρα από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα.

ΚΑΡΕΛΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
Αποφάσισα και εγώ να εκτεθώ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές μετά από την πρόταση του Γιάννη Μπουλέ, να είμαι υποψήφια με την παράταξή του. Πιστεύω πως η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας είναι μια πολυσυλλεκτική ομάδα χωρίς κομματικές εξαρτήσεις με αξιόλογους ανθρώπους. Για την αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων της πόλης μας χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, γνώση, εμπειρία, και αγάπη για τον τόπο μας. Για αυτόν το λόγο αποφάσισα να στηρίξω την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Μπουλέ.

ΚΟΝΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Θέλοντας, σαν νέος άνθρωπος, να συμμετέχω ενεργά στα κοινά της πόλης μου, αποφάσισα να στηρίξω και να είμαι υποψήφιος με την ΑΔΚΝ και τον Γιάννη Μπουλέ. Θεωρώ ότι είναι η παράταξη, που προϋπήρχε και δεν εμφανίσθηκε ξαφνικά. Είναι η παράταξη που όλοι χωράνε, ανεξάρτητα από τα κομματικά πιστεύω τον καθένα, χωρίς υποσχέσεις και προεκλογικά “ταξίματα”. Υπάρχει ενότητα, όρμα, διάθεση για δουλειά. Ο Γιάννης Μπουλές είναι αξιόλογος, γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, χαρακτηρίζεται δε από δυναμικότητα και πάθος για προσφορά. Εξάλλου έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει σωστά και στη δεδομένη χρονική στιγμή που οι “συνεργασίες” είναι επιβεβλημένες, είναι ο μόνος ικανός. Πάμε λοιπόν δυνατά με θέληση προσφοράς για τον δήμο και με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στο ερώτημα γιατί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ στις  δημοτικές εκλογές, η απάντηση είναι απλή. Ένας άνθρωπος που  γνωρίζει την τοπική  αυτοδιοίκηση έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να διοικήσει τον Δήμο παράγοντας  πραγματικό έργο και  με το νέο εκλογικό σύστημα και τις νέες συνθήκες που φέρνει ο Κλεισθένης. Δίπλα του υπάρχουν μια πλειάδα ικανών στελεχών που πλαισιώνουν την παράταξη, παλιών και νέων,  στην αρένα της αυτοδιοίκησης,  που μπορούν να βοηθήσουν όπου τους  ζητηθεί. Στο κάλεσμα  αυτό  είμαι και εγώ παρών.

ΠΡΑΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Έχω αρκετά χρόνια που συμμετέχω στα κοινά και προσπαθώ να είμαι χρήσιμος όπου μπορώ  να προσφέρω για τον τόπο μου. Μέσα από αυτή την ενασχόληση έχω συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους με κοινό στόχο το καλό της περιοχής μας. Με αυτό το κριτήριο επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ για να δώσουμε κοινό αγώνα στις νέες δύσκολες συνθήκες που θα διαμορφωθούν με τον Κλεισθένη. Ο Γιάννης Μπουλές έχει αποδείξει ότι έχει γνώσεις, εμπειρία και όραμα και δεν φοβάται να λέει αλήθειες. Η κοινωνία χρειάζεται έργο και αποτελεσματικότητα για το καλό όλων  και όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Η ΑΔΚΝ και ο Γιάννης Μπουλές έχουν δώσει δείγματα γραφής.

ΣΙΚΩΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ανήκω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας από το 2010 και συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος της. Έχω κάνει αυτή την επιλογή  γιατί η ΑΔΚΝ λειτουργεί συλλογικά, δημοκρατικά  και με διαφάνεια. Είναι μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και απαρτίζεται από έμπειρους και νέους ανθρώπους με ήθος και εντιμότητα. Καθοδηγείται από τον Γιάννη Μπουλέ ο οποίος είναι βαθύς γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι αυτός που  οραματίστηκε τον Καλλικρατικό Δήμο, τον οργάνωσε σε γερές βάσεις και τον παρέδωσε χωρίς χρέη. Και το κυριότερο όλων είναι ότι στη συγκυρία των επερχόμενων εκλογών είναι ο καταλληλότερος και ικανότερος να συνθέσει και να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες της περιοχής μας και της πόλης μας για ένα καλύτερο αύριο

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Συνεργάζομαι με την ΑΔΚΝ από το 2010.Υπηρετώντας αυτή την παράταξη, από θέσεις ευθύνης, γνωρίζω το μεγάλο έργο που συντελέστηκε την τριετία 2011-2014.κόντρα στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ σύσσωμης της τότε αντιπολίτευσης. Οι Αρχές και οι Αξίες που απέδειξε ότι υπηρετεί η ΑΔΚΝ, η εργατικότητα, το κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας που διέπει τα μέλη της σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του Γιάννη Μπουλέ στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελούν εγγύηση για μια νέα επιτυχημένη και δημιουργική θητεία της ΑΔΚΝ, για να πάει η Ναυπακτία μπροστά. Σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρών. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πειραματισμών!

ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Όσοι με γνωρίζουν καλά, μπορούν και να καταλάβουν, γιατί το 2010 επέλεξα να συ στρατευθώ με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ. Το μοναδικό κριτήριο μου είναι το γνωστό σε όλους πάθος μου για τη Ναύπακτο. Θέλω η πόλη που γεννήθηκα, ζω, μεγαλώνω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά να πάρει τη θέση που πραγματικά της αξίζει. Ο Γιάννης Μπουλές το 2010 με έπεισε ότι έχει το ίδιο όραμα με μένα με αφοσίωση στην κρυστάλλινη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του ως αντιδήμαρχος την προηγούμενη δημοτική περίοδο και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα το 2010. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Γιάννης Μπουλές είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Ναύπακτο και όλη τη Ναυπακτία. Είναι φτιαγμένος να εμπνέει ανθρώπους, να συντονίζει, να οργανώνει, να διοικεί συνθέτοντας διαφορετικές απόψεις και ιδεολογίες με μοναδικό στόχο να παράγεται έργο. Είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Το απέδειξε με την οργάνωση του Καλλικρατικού δήμου, είναι ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί στην πολύ δύσκολη εποχή του Κλεισθένη. Για αυτό ανήκω στην ΑΔΚΝ και στηρίζω με κάθε τρόπο τον Γιάννη Μπουλέ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...