Δυο εκρήξεις με χειροβομβίδες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Δυο εκρήξεις με χειροβομβίδες σε Λάρνακα και Λευκωσία
Έκρηξη από χειροβομβίδα σημειώθηκε γύρω στις 22:45 το βράδυ στην Λευκωσία σε οικία, ενώ στη Λάρνακα, επίσης σε οικία, σημειώθηκε έκρηξη από χάρτινη εργοστασιακή κροτίδα.

Γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για έκρηξη σε οικία, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου από εξετάσεις που διεξήγαγαν, διαπίστωσαν ότι μεταξύ των ωρών 10.20μ.μ. και 10.30μ.μ., άγνωστα πρόσωπα τα οποία επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, έριξαν στην αυλή της εν λόγω οικίας, χειροβομβίδα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στον τοίχο της περίφραξης της οικίας, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Λάρνακα

Επίσης, δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σημειώθηκε έκρηξη σε οικία στη Λάρνακα. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, τοποθέτησαν στην πόρτα εισόδου της οικίας, χάρτινη εργοστασιακή κροτίδα, χαμηλής ισχύος, την οποία και πυροδότησαν.

Από την έκρηξη, η πόρτα εισόδου καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μικρές ζημιές υπέστησαν και φωτιστικά στη βεράντα της οικίας. Το ύψος των ζημιών ανέρχεται σε €1,000 περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...