Δωρίδα-Ν.Παππάς: Απαιτείται ένα ευρύ μέτωπο κομμάτων, τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων για τη διαφύλαξη των μεγάλων υποδομών

Απαιτείται ένα ευρύ μέτωπο κομμάτων, τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων για τη διαφύλαξη των μεγάλων υποδομών και του δημόσιου αγαθού, του νερού.Οι δήμοι, που βρίσκονται κοντά στις μεγάλες υποδομές της ΕΥΔΑΠ, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν μετοχικά στην εταιρεία.

Το ποσοστό που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ δεν πρέπει να περάσει σε ιδιώτες.Ο ιδιώτης δεν θα επιδείξει ιδιαίτερη μέριμνα για τη συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση των μεγάλων υποδομών και δικτύων. Το αποθεματικό των εκατοντάδων εκατ. ευρώ της ΕΥΔΑΠ πρέπει να επενδυθεί σε υποδομές, όχι να δοθεί σε μερίσματα μετόχων. Επίσκεψη στο Λιδωρίκι. Συζήτηση με τον δήμαρχο Δωρίδος, Γ. Καπεντζώνη και τους Γιάννη Σαρακιώτη, αναπληρωτή τομεάρχη Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Φθιώτιδας, Γιώτα Πούλου, βουλευτή Βοιωτίας, Αποστόλη Καραναστάση, πρ. βουλευτή Φθιώτιδας, Ηλία Κωστοπαναγιώτου, πρ. βουλευτή Φωκίδας και μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας.

Δελτίο τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...