Δωρίδα: Συνάντηση του Α. Ευσταθίου με τους υπαλλήλους του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του νομικού προσώπου ΔΗΚΕΔ (ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών (Υγείας, Πρόνοιας, κλπ) και Ευπαθών ομάδων πληθυσμού Ανδρέα Ευσταθίου, με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/11/2020 στην μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου Ευπαλίου στο Ισόγειο του μεγάρου, τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας που προβλέπουν οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει πιστά η δημοτική αρχή και υπηρεσίες του Δήμου Δωρίδος.

Η συζήτηση περιελάμβανε απολογισμό των δράσεων των εργαζομένων στην πρώτη φάση του Κορονοϊου, ο οποίος κρίθηκε άκρως ικανοποιητικός . Μετέπειτα, αποφασίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων που καλύπτει το πρόγραμμα στη σημερινή δεύτερη φάση της πανδημίας.

Ο Ανδρέας Ευσταθίου ευχαρίστησε του εργαζομένους για το έργο τους και τη συμβολή τους στην συλλογική προσπάθεια του Δήμου Δωρίδος με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της Δωρίδας και ανανέωσε το ραντεβού τους για μια επόμενη συνάντηση εργασίας πριν κλείσει ο χρόνος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δωρίδος Ιωάννη Ανθή.    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...