Δωρίδα: Την πέμπτη έγινε το τεστ στους Γερμανούς

Επι ποδός οι φορείς της Δωρίδας μετά το σημερινό γεγονός

Πολλά κενά που θέλουν απαντήσεις

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο έγκαιρα και έγκυρα το Nafpaktianews.gr  δύο μέλη οικογένειας από την Γερμανία που ήρθαν διακοπές στην Δωρίδα βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η οικογένεια έφτασε στην  Ελλάδα (Πάτρα) διαμέσου Ιταλίας  την περασμένη Πέμπτη για να διαμείνει σε Ξενώνα στην Δωρίδα . Το τέστ στο οποίο υποβλήθηκαν βγήκε θετικό στα δύο άτομα της οικογένειας πατέρα και γιό και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα Παρασκευή.

Το Nafpaktianews.gr ερευνά το θέμα και προσπαθεί να λάβει από τους αρμοδίους απαντήσεις για το πότε υπήρξε ενημέρωση στους φορείς  για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και γιατί η υπόθεση έγινε γνωστή σήμερα. Επίσης όλες αυτές τις ώρες γίνεται προσπάθεια να δουν αν η οικογένεια παρέμεινε στο ξενοδοχείο  αλλά και το πού πήγε.  Ερευνούμε το θέμα και  όταν θα έχουμε απαντήσεις θα σας εν ημερώσουμε με νέο άρθρο.

Τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις

Σε ερώτηση μας  σε ανθρώπους που ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα  και δεν ήταν θετικοί στον κορονοϊό μας είπαν ότι  όταν έφτασαν στην Ελλάδα έκαναν τεστ στο αεροδρόμιο και ενημερώθηκαν από τον ΕΟΔΥ ότι θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους για μια ημέρα μέχρι και που θα έβγαινε το τέστ δίνοντας τις ανάλογες οδηγίες. Την επόμενη μέρα και ακριβώς 24 ώρες πήραν την απάντηση ότι ήταν αρνητικοί ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να παραμείνουν ακόμη μια μέρα στο σπίτι τους πάλι προσέχοντας μην έχουν κάποια συμπτώματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καθίστε ένας καβάλα στον άλλο εκεί στα τραπεζάκια στον “πεζόδρομο” (λέμε τώρα), στο λιμάνι και θα έρθει και κεντρικότερα ο κορωνοιός σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...