Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με στόχο μια νέα δημιουργική χρονιά για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας

Από το 2016 λειτουργούν με ιδιαίτερη επιτυχία τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ναυπακτίας. Με την καθοδήγηση του επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένου προσωπικού των δομών τα παιδιά (ηλικίας από 5 έως 12 ετών) καθημερινά αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους ακολουθώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

 Αθλητισμός, Δημιουργικό παιχνίδι, Πληροφορική, Εικαστικά, Θέατρο, Χορός, Μουσική, Μαγειρική, Πειράματα, Μύθοι και Παραδόσεις εντάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών με στόχο τη σωματική ευεξία, την πνευματική καλλιέργεια, την αισθητική αγωγή, την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Για τη νέα περίοδο έχουν προγραμματιστεί και επιπλέον νέες δραστηριότητες όπως Επαυξημένη Πραγματικότητα, STEM projects, Zumba junior – Zumba kids, χορός latin,  yoga kids και Οριγκάμι.

Η εμπειρία του προσωπικού, οι ασφαλείς υποδομές και ο πλούσιος εξοπλισμός των ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας απογειώνουν τη δημιουργικότητα  και τη φαντασία των παιδιών.

Η υποβολή αιτήσεων για τη νέα περίοδο 2020 -2021  ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη  5 Αυγούστου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες μητέρες  (μισθωτές του ιδιωτικού τομέα ή αυτοαπασχολούμενες) και οι άνεργες. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα). Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιλεγούν λαμβάνουν voucher προκειμένου να επιλέξουν τη δομή που θέλουν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ναυπακτίας

τηλέφωνο επικοινωνίας 2634038111

email: [email protected]

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...