Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ
Ένας Έλληνας σμηναγός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος του προγράμματος, ένας υποσμηναγός ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους, ενώ τέλος ο εκπαιδευτής στο ΤΠΗ ψηφίστηκε για τρίτη φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας. 

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Σμηναγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός, ο οποίος ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της σειράς («course warrior», ο ιπτάμενος που θα ήθελα να έχω στο φτερό μου σε πολεμικές επιχειρήσεις). Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Υποσμηναγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος ισοβαθμώντας με άλλους εκπαιδευόμενους, ενώ τέλος ο Επισμηναγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο νατοϊκό πρόγραμμα ως εκπαιδευτής, ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής, σύμφωνα με το defence-point.gr.
Σκοπός του προγράμματος, είναι η εκπαίδευση των πιλότων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και ηγεσία μικτών σχηματισμών, καθώς και η εξοικείωση του προσωπικού του ΝΑΤΟ που θα υποστηρίζει τέτοιες αποστολές.

ΕΘΝΙΚΑ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...