Δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι σε Premier League και Serie A

Δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι σε Premier League και Serie A
Δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι σε Premier League και Serie A

Λίβερπουλ-Έβερτον και Μίλαν-Ίντερ με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» 

Φουλ δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο με δυνατά παιχνίδια και 2 μεγάλα τοπικά ντέρμπι στην Premier League και τη Serie A.

Το Σάββατο, στις 19:30, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Λίβερπουλ-Έβερτον. Στην έκτη θέση της βαθμολογίας υποχώρησε η Λίβερπουλ μετά την ήττα της με 3-1 από τη Λέστερ. Επέστρεψε στις επιτυχίες την Τρίτη με τη νίκη 0-2 κόντρα στη Λειψία για το Champions League. Η Έβερτον είναι έβδομη στη βαθμολογία της Premier League με 3 βαθμούς διαφορά από τη Λίβερπουλ και προέρχεται από την ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Μιλάνο

Την Κυριακή, στις 16:00, θα γίνει η σέντρα στο ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, το οποίο εκτός από το γόητρο έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η Ίντερ ανέβηκε στην κορυφή, μετά τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Εκμεταλλεύτηκε την ήττα με 2-0 της Μίλαν στην έδρα της Σπέτσια. Η διαφορά τους είναι μόλις 1 βαθμός και η νικήτρια του ντέρμπι θα μείνει μόνη της στην πρώτη θέση.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και οι προσφορές από το Πάμε Στοίχημα συνεχίζονται. Τα ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Έβερτον και της Serie A, Μίλαν-Ίντερ παίζονται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Εκτός από τα 2 ντέρμπι, με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» προσφέρεται και ο αγώνας της Super League Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19:30.

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για καθένα από τα ντέρμπι Λίβερπουλ-Έβερτον και Μίλαν-Ίντερ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στο πρώτο γεγονός που θα συμβεί (πλάγιο άουτ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, κόρνερ ή γκολ), το πρώτο κερδισμένο πλάγιο άουτ, το πρώτο ελεύθερο από το τέρμα, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τις συνολικές κάρτες, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δώσει ασίστ, τα πολλαπλά σκορ, το δοκάρι.

Επιβραβεύσεις παικτών από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες της Premier League και στο παιχνίδι της Super League Ολυμπιακός-Άρης (Κυριακή, 19:30) προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών». Για τα πιο δυνατά ματς, από σήμερα έως τη Δευτέρα, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...