Ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σε ανάρτησή του στο facebook μοιράζεται την αγωνία της οικογένειας και ζητά  από όποιον επιθυμεί μια προσευχή

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης, με την κατάσταση του από τους γιατρούς να κρίνεται κρίσιμη. Σε ανάρτηση του ο γιος του και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μοιράζεται την αγωνία της οικογένειας. Εξηγεί πως είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια και παρακαλεί να σεβαστούν και να κατανοήσουν την αδυναμία ανταπόκρισης από την πλευρά τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορόνοιο. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μάριος Γεωργιάδης.

Λίγο μετά τις 13:30 της Κυριακής, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, την οποία και χαρακτήρισε κρίσιμη.


Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός:

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, νωρίτερα μίλησε στο MEGA για την μάχη ζωής που δίνει ο κ. Λεβέντης. «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Ο γιατρός απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης ήταν εμβολιασμένος. Ωστόσο νοσοκοκομειακές πηγές επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει εμβολιασθεί, αν και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού.


Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό πριν από περίπου 10 ημέρες, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Τελικά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία. Η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαβήτη και υπέρταση που δημιούργησαν νεφρική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της υγείας του λόγω των υποκείμενων νοσημάτων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...