Δύτης δέχτηκε επίθεση από καρχαρία στο βυθό της θάλασσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύτης δέχτηκε επίθεση από καρχαρία στο βυθό της θάλασσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη χιλιάδων δυτών, ήρθε ένας άντρας από την Αυστρία, όταν δέχθηκε την απροειδοποίητη και παραλίγο δολοφονική επίθεση από καρχαρία, ενώ πραγματοποιούσε κατάδυση στο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας.

Ο 51χρονος Αλεξάντερ Κρενκλ βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, όταν αποφάσισε να κάνει κατάδυση στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας μαζί με μερικούς ακόμα φίλους του.

Η βόλτα τους στον βυθό της περιοχής εξελισσόταν ομαλά και ήρεμα για περισσότερα από 50 λεπτά, όταν οι φίλοι του τον προειδοποίησαν για την παρουσία ενός καρχαρία που πλησίαζε αργά και με αρκετή περιέργεια.

Η παρέα των δυτών αποφάσισε να αφήσει το θαλάσσιο πλάσμα να τους προσεγγίσει σε απόσταση αναπνοής, χωρίς κανείς όμως να φαντάζεται ότι οι ορέξεις του καρχαρία ήταν αρκετά πιο άγριες από όσο αναμενόταν.

Στην χειρότερη θέση βρέθηκε ο Κρενκλ, καθώς την στιγμή που ο καρχαρίας περνούσε σε απόσταση λίγων εκατοστών από τον Αυστριακό τουρίστα, με μία απότομη κίνηση του κεφαλιού του, δάγκωσε τον Κρενκλ στον δεξί μηρό.

Αμέσως, οι υπόλοιποι δύτες έσπευσαν προς βοήθεια του φίλου τους, ενώ για καλή τους τύχη ο καρχαρίας αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια άλλη απειλητική κίνηση προς τους δύτες, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε καρέ καρέ από την υποβρύχια κάμερα που έφερε ένας εξ αυτών.

Τελικά, ο Κρενκλ χρειάστηκε να διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν περισσότερα από 50 ράμματα εξαιτίας του δαγκώματος του καρχαρία.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359502-Dytes-dechteke-epithese-apo-karcharia-sto-bytho-tes-thalassas-BINTEO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...