Δ.Ε. Αντιρρίου – Καραδήμας: Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Καραδήμας: Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας

Το Nafpaktia news.gr στα πλαίσια των δράσεων του δήμου Ναυπακτίας για την στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη , ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα επικοινωνία με προέδρους , εντεταλμένους και αντιδημάρχους για να σας παρουσιάσει τις ενέργειες που κάνει ο δήμος Ναυπακτίας και η αρμόδια υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας που υπεύθυνος είναι ο κ. Τσουκαλάς για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Γι αυτό το λόγο μετά την κοινότητα Δάφνης Ναυπακτίας , συνεχίζουμε με την Δ. Ε. Αντιρρίου και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Αντιρρίου ο οποίος είναι κοντά στα προβλήματα της Δ.Ε.

Αναλυτικά ο κ. Καραδήμας δήλωσε:

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο στην Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου  κ. Καραδήμα μας ενημέρωσε ότι στα πλαίσια στήριξης των ευπαθών ομάδων θα δοθούν τρόφιμα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας.

Οι δικαιούχοι θα είναι οικογένειες και άτομα που χρίζουν πραγματικών αναγκών και αυτό θα προκύψει κάτω από πραγματικές προϋποθέσεις , εντός  της επόμενης εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τον κόσμο για τους δικαιούχους. Μαζί με τους προέδρους και την δημοτική αρχή θα είμαστε κοντά στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη

Πρόκειται για μια σωστή ενέργεια η οποία θα στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν  ανάγκη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...