Είδε… άσπρη μέρα με Λέτο ο Παναθηναϊκός

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο τελικά νίκησε Κέρκυρα και… χιόνι χάρη σε κεφαλιά που πέτυχε στο 83ο λεπτό του αγώνα ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι από την αρχή δεν είχε καλό ρυθμό και χρειάστηκαν 23 λεπτά για να γίνει μία καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Τότε ο Ντουαλά έκανε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Πάντως ένα λεπτό αργότερα ο Κουρμπέλης εξαπέλυσε έναν… κεραυνό, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο, καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο χιόνι. Έτσι το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να κάνουν ένα σουτ με τον Λουντ στο 49΄.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα να σημειωθεί κάποιο γκολ, ήρθε ο Λέτο με κεφαλιά, για να δώσει στον Παναθηναϊκό το πρώτο του τρίποντο για το 2017.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής (69’ Π. Βλαχοδήμος), Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (86’ Μαρινάκης), Μπουμάλ, Λέτο (90’+3′ Ρέις), Μπεργκ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Βενέτης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (86’ Γκόμες), Ζορμπάς, Γεωργίου (90’+1 Παμλίδης), Κόντος (69’ Επστάιν), Ντουαλά.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...