“Είκοσι επιδειξίες νεόπλουτοι δυσφημούν τη χώρα”

Ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη «τα πήρε στο κρανίο» για το χλιδάτο πάρτι που έγινε στην Ψαρού αλλά και για τα χλευαστικά δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων εναντίον της χώρας μας για όσα συνέβησαν στο «Nammos» με τις σαμπάνιες και την επίδειξη πλούτου τη στιγμή που η ελληνική οικονομία δοκιμάζεται.
 Ετσι θέλησε να δώσει εξηγήσεις στους Γερμανούς για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα και μάλιστα στα γερμανικά. Εγραψε λοιπόν στο Τwitter της: «Είκοσι επιδειξίες νεόπλουτοι υπάρχουν σε κάθε κοινωνία που τη δυσφημούν. Από την ελληνική κρίση δεν υποφέρουν αυτοί οι είκοσι αλλά δέκα εκατομμύρια Ελλήνων».

Η κυρία Μπακογιάννη μαθαίνω ότι «τα πήρε στο κρανίο» και για έναν άλλον λόγο. Τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί οι επιδειξίες πλούτου, γιατί δεν τους αξιοποιεί φορολογικά το ΣΔΟΕ ώστε να κερδίσει χρήματα; Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έμαθε πως υπάρχουν κέντρα διασκεδάσεως στη Μύκονο όπου ανοίγονται εκατοντάδες σαμπάνιες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. «Ενα τραπεζάκι του ΣΔΟΕ στα κέντρα αυτά χρειάζεται και να δείτε πώς αυξάνονται τα έσοδα του κράτους» είπε.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...