«Είμαι το κρυφό παιδί της Καμίλα και του Καρόλου», ισχυρίζεται 55χρονος

«Είμαι το κρυφό παιδί της Καμίλα και του Καρόλου», ισχυρίζεται 55χρονος
«Είμαι το κρυφό παιδί της Καμίλα και του Καρόλου», ισχυρίζεται 55χρονος

Ένας 55χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός καρπός του έρωτα του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα.

Πρόκειται για τον Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, έναν μηχανικό που γεννήθηκε στην Βρετανία τον Απρίλιο του 1966 και πλέον ζει στην Αυστραλία με την οικογένειά του.

Ο ίδιος δόθηκε για υιοθεσία σε ηλικία μόλις 18 μηνών και όπως υποστηρίζει, οι πραγματικοί του γονείς δεν είναι άλλοι από τον Κάρολο και την Καμίλα, η οποία τον γέννησε όταν ακόμα ήταν έφηβη.

«Η γιαγιά μου, η οποία ήταν στο προσωπικό της Βασίλισσας, μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι ήμουν ο γιος της Καμίλας και του Κάρολου», εξηγεί ο 55χρονος.

Μάλιστα, ο Ντέι αποφάσισε να κινηθεί και δικαστικά, καταθέτοντας τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτερο Δικαστήριο, ζητώντας να γίνει τεστ DNA για να αποδειχτεί η καταγωγή του.

Προς το παρόν, το δικαστήριο δεν έχει αποδεχτεί το αίτημά του, ενώ οι «βιολογικοί του γονείς» φαίνεται να αδιαφορούν για τα δημοσιεύματα, αν και ο βρετανικός σκανδαλοθηρικός τύπος έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την ιστορία του.

Όπως λέει ο Ντέι, τόσο ο Κάρολος και η Καμίλα, όσο και η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά αποφάσισαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο. Ο ίδιος προσθέτει ότι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήξερε για την ύπαρξή του, αλλά αναγκάστηκε να σιωπήσει.

Ο 55χρονος άνδρας και πατέρας 9 παιδιών διατηρεί μάλιστα σελίδα στο Facebook, όπου αναρτά όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση αναγνώρισής του από το πριγκιπικό ζευγάρι.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που θεωρεί ότι αποδεικνύει την βασιλική καταγωγή του.

Στην φωτογραφία, απεικονίζεται ένας από τους γιους του Ντέι, ηλικίας 14 ετών, ακριβώς δίπλα από την φωτογραφία μιας νεότερης βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ομοιότητα είναι τεράστια.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...