Είμαστε όλοι Ιταλοί

Είμαστε όλοι Ιταλοί

ΓΙΑ ΟΚΤΩ ολόκληρα χρόνια εξευτέλιζαν μια χώρα, φτωχοποίησαν τον λαό και εκβίαζαν σε μόνιμη βάση προκειμένου να συνεχίσουν το πείραμα των εφιαλτικών μνημονίων.

Η ΜΙΚΡΗ Ελλάδα δεν μπορούσε να αντισταθεί γιατί ακόμα και αν έφευγε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η ζημιά για τις Βρυξέλλες ήταν απειροελάχιστη ενώ οι περιπέτειες που θα αντιμετώπιζε καταστροφικές.

Η ΧΩΡΑ μας αναγκάστηκε να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και ο λαός υπέμεινε καρτερικά τα εφιαλτικά μνημόνια που εκτόξευσαν την ανεργία, ισοπέδωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις και απαξίωσαν ακίνητα και επιχειρήσεις.

ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ χιλίων πιθήκων οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και το Γερμανικό κατεστημένο επιχείρησε να δημιουργήσει αντίστοιχες καταστάσεις στην Ιταλία.

ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ το μοιραίο λάθος να επιχειρήσουν να εκβιάσουν την ιταλική κυβέρνηση επιστρέφοντας ως απαράδεκτο το σχέδιο προϋπολογισμού. Και τότε ξύπνησε το Ηφαίστειο που απειλεί να πνίξει στη λάβα αυτό που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΙΤΑΛΙΚΗ κυβέρνηση απάντησε αμέσως στον Γερμανικό εκβιασμό. Καλώς τα τα παιδιά, είπε στη Μέρκελ. Εδώ δεν είναι Ελλάδα κι αν συνεχίζετε τον εκβιασμό, το Βερολίνο θα χάσει πεντακόσια δισεκατομμύρια και η οικονομία της Μέρκελ θα καταρρεύσει μαζί με ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει γίνει δυνάστης των λαών και ειδικά των αδυνάτων.

ΔΙΕΜΗΝΥΣΑΝ επίσης ότι το παραμύθι με τους πρόσφυγες τελειώνει και από τώρα θα πρέπει να τους αναλάβουν οι… ευαίσθητες χώρες του Βορρά, όπως η Γερμανία που… κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε, όλα εδώ πληρώνονται. Γι’ αυτό τώρα είμαστε όλοι Ιταλοί. Γιατί αν είναι να ζούμε σε καθεστώς διαρκούς εκβιασμού, καλύτερα να το κάνουμε Κούγκι για να τελειώνουμε όλοι μαζί.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/344064-Eimaste-oloi-Italoi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...