Είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη…;

Είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη...;
Εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα… μυστικό που δεν είναι άλλο από το ότι είναι έγκυος!
Τη «φωτιά» άναψαν οι φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νησί της Καρπάθου, όπου διασκέδασε στο πανηγύρι του χωριού Όλυμπος, φωτογραφήθηκε με τις γυναίκες του χωριού και συμμετείχε στη γιορτή. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι η παρουσιάστρια έχει πάρει τα κιλάκια της.

Αυτή τη φορά όμως, όλοι λένε ότι η εμφάνισή της δεν μοιάζει με εκείνη των τελευταίων καλοκαιριών και είναι εμφανέστατα πιο “στρογγυλεμένη”.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και τα λόγια της δημοσιογράφου του TV4 Δωδεκανήσου, Νίας Αδαλή, η οποία μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «Ήταν πολύ ευδιάθετη και πρόσχαρη με τον κόσμο. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς δένεται το παραδοσιακό μαντίλι και ζήτησε από αρκετές κυρίες να της δείξουν τον τρόπο.

Ο Ματέο ήταν πολύ περιποιητικός μαζί της, δεν την άφηνε να κρατάει τις τσάντες με τα πράγματα που ψώνισε. Η σιλουέτα της έχει ξεφύγει λίγο. Υπάρχουν πολλές φήμες. Η σιλουέτα της δεν είναι αυτή που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Εντύπωση προκάλεσαν τα παραπανίσια της κιλά, αλλά και το γεγονός ότι ήταν άβαφη. Πολλοί μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη!».

Βέβαια, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από τις οποίες ξεκίνησαν οι φήμες, δεν μπορείς να πεις ότι δεν δείχνουν τα κιλάκια της Ελένης. Πρόκειται για εκείνες που η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter και μοιράστηκε με χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τις φωτογραφίες και προς το παρόν βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τουλάχιστον μέχρι η Ελένη να σχολιάσει τα γραφόμενα, ή να αποκαλύψει το τι ακριβώς συμβαίνει….

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...