Είναι μόνη της εδώ και ένα χρόνο

Είναι μόνη της εδώ και ένα χρόνο
Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μόνη. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Στην ερώτηση για το πως αισθάνεται που φέτος στην ουσία απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα η όμορφη παρουσιάστρια είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο: “Πρώτα από όλα δεν αισθάνομαι ότι δεν κάνω τηλεόραση γιατί τρέχω πιο πολύ από ποτέ με την τηλεόραση. Είναι η πιο ευχάριστη τηλεοπτική μου σεζόν. Με έχει γεμίσει θετική ενέργεια. Αισθάνομαι πολύ τυχερή και αυτές οι ευκαιρίες δεν σου δίνονται εύκολα. Από μικρή ήθελα να κάνω χορό και τώρα έχω χορογράφους και φυσικοθεραπευτές”

Σχετικά με το αν υπάρχει αντιπαράθεση, κατά τις φήμες, με την Λάουρα Νάργες η Έλενα Παπαβασιλείου το αρνήθηκε λέγοντας :
«Μιλάμε πολύ περισσότερο από όσο με άλλους. Μου αρέσει η Λάουρα, είναι ωραίο κορίτσι. Γιατί πάντα πρέπει να λέμε ότι κάποιος να πλακώνεται»

Παραδέχθηκε πως στη προσωπική της ζωή είναι ακόμη μόνη, εδώ και ένα χρόνο μάλιστα, αφού πέρσι τέτοια εποχή χώρισε. Ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει μια βραδινή εκπομπή ή ένα talk show, αλλά θεωρεί πως για να αναλάβει κάτι τέτοιο χρειάζεται ακόμη περισσότερα “γαλόνια της ζωής”….

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...