«Είσαι μπάσταρδος!» Εξαλλη η εγγονή του Μουσολίνι με σκίτσο του Τζιμ Κάρεϊ

«Είσαι μπάσταρδος!» Εξαλλη η εγγονή του Μουσολίνι με σκίτσο του Τζιμ Κάρεϊ

Εδώ και λίγο καιρό, ο Τζιμ Κάρεϊ εξελίσσεται σε έναν πολύ μαχητικό και πολιτικοποιημένο σχεδιαστή κόμικς. Υστερα από το σκίτσο του που απεικόνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ σαν φλεγόμενο κομμήτη με τη σβάστικα σχεδιασμένη στο μέτωπο, ακολούθησε ένα ακόμη, με τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του, Κλαρέτα Πετάτσι, κρεμασμένους ανάποδα, αναπαριστώντας το πραγματικό γεγονός.

Το σκίτσο του 57χρονου σταρ εξόργισε την εγγονή του ιταλού δικτάτορα Αλεσάντρα Μουσολίνι.

Το επίμαχο σκίτσο που ο Κάρεϊ έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Αν αναρωτιέστε πού οδηγεί ο φασισμός, απλά ρωτήστε τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα». 

 Οταν αναρτήθηκε το συγκεκριμένο σκίτσο στο Twitter, η ευρωβουλευτής Αλεσάντρα Μουσολίνι του απάντησε οργισμένη: «Είσαι μπάσταρδος».

Ο Μπενίτο Μουσολίνι συνελήφθη μαζί με την Κλαρέτα Πετάτσι στις 27 Απριλίου 1945, λίγο πριν από την είσοδο των συμμαχικών στρατευμάτων στο Μιλάνο, και ενώ το ζευγάρι κατευθυνόταν στην πόλη Κιαβέννα με σκοπό τη διαφυγή του στην Ελβετία.

Την επόμενη ημέρα, αφού δικάστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και εκτελέστηκαν, τα πτώματα τους μεταφέρθηκαν και κρεμάστηκαν ανάποδα στην Πιατσάλε Λορέτο του Μιλάνου. 

Ο ευφυής Κάρεϊ λοιπόν, δεν επινόησε κάτι από το μυαλό του προκειμένου να το αποδώσει με το πενάκι του. Βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα, αν και αυτό ήταν αρκετό για γίνει έξαλλη η εγγονή του δικτάτορα. Στη θέα του επιθετικού tweet της Μουσολίνι, πολλοί έσπευσαν να υπερασπιστούν τον δημοφιλή ηθοποιό, με απαντήσεις του τύπου «μάλλον μπερδεύεις τον Κάρεϊ με τον δολοφόνο παππού σου». 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/358691-Eisai-mpastardos-Exalle-e-eggone-toy-Moysolini-me-skitso-toy-Tzim-Karei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...