Εγκαίνια Λαογραφικού μουσείου στην Κάτω Καλαβρούζα Ναυπακτία…Δείτε φωτογραφίες.

Σήμερα στην Κάτω Καλαβρούζα ή Αλμπάνι στα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου  ταξιδέψαμε στο παρελθόν βλέποντας αντικείμενα που πολλοί από εμάς ίσως να μην γνωρίζαμε και μεταφερθήκαμε νοητά σε άλλες εποχές αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το μεγάλο έργο που αφήνουν σαν παρακαταθήκη για τους νεότερους.

 Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου , άνθρωποι από την Καλαβρούζα και από τα γύρω χωριά,ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνόπουλος , ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές ,η αντιδήμαρχος κ.Ζιαμπάρα ,ο αντιδήμαρχος κ. Χαλαζιάς ,ο αντιδήμαρχος κ. Γούλας ,οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Τσουκαλάς , κ. Κοτσανάς , κ. Καλαβρουζιώτης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αντιρρίου κ.Ασημακόπουλος ,Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμάς, Τρικόρφου κ.Γιαβρούτας, Άνω Βασιλικής κ. Γεωργούλας  και Γαβρολίμνης κ. Κάκκος ο πρόεδρος του ΟΣΥΝ κ.Τσιώτας άνθρωποι των πολιτιστικών συλλόγων Τρικόρφου, Κάτω Βασιλικής και Γαβρολίμνης τίμησαν το έργο του πολιτιστικού συλλόγου Καλαβρούζας. Ο γενικός γραμματέας Θανάσης Καλαβρουζιώτης ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια και όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση του λαογραφικού μουσείου.Σε λίγη ώρα θα παρακολουθήσετε βίντεο από τις ομιλίες και το λαογραφικό μουσείο.

Ο αρχαιολόγος Γιάννης Δελημάρης που βοήθησε στην δημιουργία του λαογραφικού μουσείου.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Μπουλές

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνόπουλος

Ο πρόεδρος του ΟΣΥΝ κ. Τσιώτας

Ο πρόεδρος του συλλόγου Καλαβρούζας κ.Καλαβρουζιώτης 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνόπουλος με τον Γενικό γραμματέα του Π.Σ.Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτη 

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές  με τον Γενικό γραμματέα του Π.Σ.Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτη 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοτσανάς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου κ. Ασημακόπουλος με  τον Γενικό γραμματέα του Π.Σ. Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτη

Η προϊσταμένη νεοτέρων μνημείων  με τον Γενικό γραμματέα του Π.Σ. Καλαβρούζας κ. Καλαβρουζιώτη.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...