Εγκαίνια με τον Παναγιώτη Τέτση στο Αγρίνιο

Εγκαίνια με τον Παναγιώτη Τέτση στο Αγρίνιο
H Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης εγκαινιάζει με μία έκθεση χαρακτικών του.
Ένα από τα ελάχιστα νεοκλασικά κτίρια που έχουν απομείνει στην πόλη του Αγρινίου, αποτελεί το σπίτι της νέας Δημοτικής Πινακοθήκης Αγρινίου που εγκαινιάζεται. Το σπίτι αυτό που αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από τον Δήμο Αγρινίου, μέχρι πρόσφατα υπήρξε το σπίτι του εκάστοτε διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μετά τις απαραίτητες ανακαινίσεις λοιπόν που έγιναν στα 200 τ.μ. του κτιρίου, η Πινακοθήκη είναι πλέον έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό με στόχο να στεγάσει περιοδικές εκθέσεις ελλήνων καλλιτεχνών, να προωθήσει αγρινιώτες δημιουργούς αλλά και να δημιουργήσει τις συλλογές της με δικούς της μόνιμους πίνακες.

Η πρώτη έκθεση που φιλοξενεί αποτελείται από χαρακτικά του Παναγιώτη Τέτση, με έργα που ανήκουν στις συλλογές του ΜΙΕΤ και καλύπτουν ένα δημιουργικό φάσμα 20 χρόνων -από την πρώτη καλλιτεχνική περίοδο του εικαστικού ως τη δεκαετία του ’80.

Εως 2 Φεβρουαρίου 2014. Παναγιώτης Τέτσης /Χαρακτική από τη συλλογή του ΜΙΕΤ. Δημ. Βότση 2, Αγρίνιο, 26413 60316. Τρίτη έως Σάββατο 10:00-13:00 & 18:00-20:30, Κυριακή 10:00-13:00 (Δευτέρα κλειστά), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...