Εγκαινίασε το δικηγορικό του γραφείο ο Αντρέας Μπρέσιακας…

DSC_38681-1024x680Παρουσία πλήθους κόσμου  έγιναν χθες  τα εγκαίνια νέου δικηγορικού  γραφείου στο Αγρίνιο . Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου  και επικεφαλής συλλόγων και φορέων, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια που σηματοδοτούν το ξεκίνημα του  Ανδρέα Μπρέσακα  στη μάχιμη δικηγορία.

Ιδιαίτερη τιμή για τον 30χρονο Ανδρέα  αποτέλεσε το γεγονός πως τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς που στάθηκε δίπλα στον φέρελπι νέο δικηγόρο και με τα ζεστά λόγια που είπε.

Στο νέο γραφείο επί της οδού Σταΐκου 7 βρέθηκαν χθες ,μεταξύ άλλων,  ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου Νίκος Καζαντζής καθώς και πολλοί παράγοντες του δημόσιου βίου, πολιτευτές και  δημοτικοί σύμβουλοι. Παρόντες και επικεφαλής φορέων όπως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λεωνίδας Υφαντής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Λάμπρος Δημητρογιάννης.

 

Όλοι τους ευχήθηκαν επαγγελματική επιτυχία και κάθε ευτυχία στο νέο δικηγόρο, που έχει επιδείξει σημαντική παρουσία και συνεισφορά , και μέσω συλλόγων, στα δρώμενα της πόλης.

Το Nafpaktianews.gr εύχεται ολόψυχα  στον Ανδρέα  καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα, στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας.

ανδρεας-γραφείο1

 

Ο Ανδρέας Μπρέσιακας…

Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου. Aσκεί μάχιμη δικηγορία διευθύνοντας το δικό του γραφείο επί της οδού Ι. Σταϊκου 7 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου. Εργάστηκε ως Ασκούμενος και εν συνεχεία ως Δικηγόρος στο «Δικηγορικό Γραφείο Παντελής Βαμβακάς και Συνεργάτες». Πραγματοποίησε μέρος της άσκησής του, διάρκειας έξι μηνών, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου (τμήματα μηνύσεων, εκτελέσεως αποφάσεων, κατηγορητηρίων και ποινικού μητρώου).
Kατά τη διάρκεια των φοιτητικών του σπουδών έχει συμμετάσχει σε νομικά συνέδρια, καθώς και σε εκδηλώσεις που άπτονται της αναπτυξιακής πορείας της γενέτειράς του. Ειδικότερα, με την ιδιότητα του Πρόεδρου του «Συλλόγου Αγρινιωτών Φοιτητών και Νέων Αθήνας», συμμετείχε στη διοργάνωση, μετέχοντας παράλληλα ως ομιλητής μαζί και με πανεπιστημιακούς Καθηγητές, των ακόλουθων εκδηλώσεων-ημερίδων:
• Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον 21ο αιώνα
• Σημαντικά ζητήματα για την αναπτυξιακή πορεία της Αιτωλοακαρνανίας, με κυρίαρχο εξ αυτών την Ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο.
• Επαγγελματικές προοπτικές στο Αγρίνιο για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ.
• Μετεξέλιξη της Πανεπιστημιακής Σχολής Αγρινίου σε αυτόνομο Πανεπιστήμιο.
Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Υγείας ως σύμβουλος σε θέματα τύπου και επικοινωνίας. Για σχεδόν δύο χρόνια (2008-2010) ήταν υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού «Ρίζα Αγρινιωτών», ενώ ήταν ένας εκ των δημιουργών και συντακτών του ιστολογίου agrinionews.gr, που πλέον έχει μετεξελιχθεί σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα με την ίδια επωνυμία. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον έγγραφο και ηλεκτρονικό τύπο.
Έχει αναπτύξει έντονη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα, καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος και ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του «Συλλόγου Αγρινιωτών Φοιτητών και Νέων Αθήνας» από το 2005 έως το 2008. Tο Νοέμβριο του 2008 εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών». Είναι ιδρυτικό μέλος του «Συλλόγου Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθήνας Guerreros», καθώς επίσης και εν ενεργεία μέλος της «Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου» και του «Φιλολογικού Ομίλου Κ. Χατζόπουλος».

Πηγή:agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...