Με την παρουσία πλήθους κόσμου,στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού Ανανέωση και Δημιουργία,εγκανίασε χθες το εκλογικό του κέντρο,ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιώργος Γούλας.

Ο κ. Γούλας κατά την ομιλία του,αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια του γραφείου του,ανέφερε ότι νίκη του συνδυασμού του δεν θα είναι μόνο η νίκη στις επερχόμενες εκλογές,αλλά η νίκη κατά της αδιαφάνειας,της σπατάλης και των συμπεριφορών που μας προβάλλουν.Αν νικηθούν όλα αυτά που κάνουν να μοιάζει η Ναυπακτία ένα σκονισμένο διαμάντι.Ο αγώνας που γίνεται είναι ένα δυνατό φύσημα στη σκόνη αυτή.Κάθε μια ψήφος υπέρ της προσπάθειας αυτής,δίνει δύναμη στα πνευμόνια να φυσσύξει δυνατότερος αέρας στη σκόνη για να αναδειχθεί η ομορφιά της Ναυπακτίας.

Δεκαετίες ολόκληρες έφταιγαν οι υποδομές που κρατούσαν τον τόπο αποκλεισμένο.Όμως τα μεγάλα έργα έγιναν,αλλά η Ναυπακτία βρέθηκε ανέτοιμη.Κι αυτό φαίνεται από τη φυγή των νέων ανθρώπων.Τα μεγάλα ζητήματα της πόλης άλυτα.Στις παραλίες του δήμου,δεν έχει μπει πέτρα για πέτρα χρόνια.Οι σύλλογοι της περιοχής στη μοίρα τους.

Αναπάντητα είναι πολλά “γιατί”.Γιατί οι εργοταξιακοί χώροι και τα Δημόσια κτήματα είναι παρατημένα;Γιατί η Ευηνολίμνη είναι ακόμα στις προμελέτες αξιποίησης;Γιατί ενώ δήμος και ετςιρείες διαχείριζονται πάνω από 40 εκατ.το χρόνο δεν στηρίζονται οι σύλλογοι που προσφέρουν έργο;Μέσα από αυτά τα γιατί,αναπτύσσονται και οι προτεραιότητες της παράταξης.Γιατί αυτοί που διαχειρίστηκαν την τύχη του δήμου αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της σκέψης τους το πως θα κάνουν αναθέσεις,πως θα πληρώσουν για συντήρηση κάθε αυτοκινήτου 10000 ευρώ το χρόνο χωρίς να υπολογίζονται λάστιχα και καύσιμα,πως θα πληρώσουν 600.000 ευρώ σε ενοίκια όταν θα μπορούσαν με 400.000 ευρώ να αγοράσουν από το ΤΑΙΠΕΔ το κτίριο της πρώην ΔΟΥ για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του δήμου,πως θα χειραγωγήσουν τα τοπικά Μ.Μ.Ε ,πως θα λιντσάρουν την ίδια τους την ιδέα,την έκθεση ΝΟΣΤΟΣ,πως θα κάνουν τα μικρορουσφέτια και θα οδηγήσουν τα ίδια τους τα χρήματα στο χωριό τους εις βάρος των υπολοίπων χωριών.

Φτάσαμε τα τελευταία χρόνια να έχουμε συμμαχία των δύο ή τριών ή τεσσάρων ατόμων με τον εξής κανόνα.Ψηφίζει η μία ομάδα ότι στραβό φέρνει η άλλη,ώστε να ψηφίσει και η άλλη τα δικά της στραβά.Κι έτσι πορεύτηκαν και πορεύονται μέχρι και σήμερα.Το τελευταίο δίμηνο,λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου,οι υπεύθυνοι της κατάντιας αυτής,προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο,όσα έχουν συνηθίσει να κάνουν και όσα η κοινωνία μας τους έχει συνηθίσει να κάνουν,μοιράστηκαν σε παρατάξεις για να μπορέσουν να ξαναεκλεγούν.Και η προηγούμενη δημοτική αρχή Μπουλέ που έθρεψε πολλά από τα παραπάνω αλλά και ο δήμαρχος κ. Λουκόπουλος που είναι υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω και ο κ. Κοτσανάς που συμμετείχε ως συνυπεύθυνος.Όπως συνυπεύθυνος είναι πλέον και ο κ.Γκίζας που με πλήρη γνώση των όσων συνέβησαν,έδωσε στέγη σε τέσσερις πρωταγωνιστές αυτής της εικόνας.Ο κ. Τσουκαλάς παρότι έχει στον συνδυασμό του νέα πρόσωπα,αδυνατεί όπως και στο συμβούλιο,να εκφράσει κάτι το διαφορετικό.

Αν πραγματικά θέλουμε να αλλάξει κάτι απ όλα αυτά,πρέπει να στηριχτεί η Ανανέωση και Δημιουργία δίνοντάς της περισσότερες έδρες.Κάνοντας με την ψήφο μας την παράταξη πρώτη δύναμη.Ρωτήστε όλους αυτούς.Με τις δυνάμεις που έχουμε ενημερώνουμε.Δεν κάνουμε βουβή προεκλογική εκστρατεία.

Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και είμαστε αποφασισμένοι γι’αυτό.Δώστε τη δύναμη σε ανθρώπους που δεν θα βιάσουν την κοινή λογική.Σ’αυτούς που έχουν δοκιμαστεί στην καθημερινότητά τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...