Εγκατάσταση SEATRAC σε Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Αστακό

Εγκατάσταση SEATRAC σε Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Αστακό

Σε τοποθετήσεις μηχανημάτων εμβάπτισης ατόμων με αναπηρίες (SEATRAC) προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά τοποθετήθηκαν σε παραλίες του Μεσολογγίου, της Αμφιλοχίας και του Αστακού οι μηχανισμοί διευκόλυνσης της αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, με τον διάδρομο προσέγγισης αναπηρικών αμαξιδίων και τέθηκαν αμέσως σε χρήση, από το τεχνικό συνεργείο της εταιρείας η οποία έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη εγκατάστασης- απεγκατάστασης καθώς και συντήρησης του Seatrac,

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σημειώνει ότι «Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα κάνοντας ευκολότερη την καθημερινότητά τους. Η πρόσβαση στην θάλασσα είναι ένα μέρος αυτής της καθημερινότητας, η οποία αποκτά πολλαπλάσια δυνατότητα με την χρήση των συγκεκριμένων μηχανημάτων. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ισότιμη αντιμετώπιση αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του».   



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...