Εγκρίθηκε η κατασκευή πίστας BMX στο αλσύλλιο Γριμπόβου-Ικανοποίηση στο Λιμενικό Ταμείο

Εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η μελέτη Κατασκευής της πίστας για χρήστες αθλητικού εξοπλισμού με τροχούς (BMX, SKATE κ.λπ.), εντός του Αλσυλλίου Γριμπόβου στη Ναύπακτο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, πρόκειται για οριστική μελέτη, η οποία συνετάχθη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου.

Και συνρχίζει: «Η εγκεκριμένη μελέτη αφορά μια πίστα επαγγελματικών προδιαγραφών στην οποία κάλλιστα θα μπορούν διοργανωθούν ακόμη και ευρωπαϊκά event. Η μελέτη έχει ήδη κατατεθεί για χρηματοδότηση μέσω Leader, ωστόσο, θα διερευνηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης της και από άλλους πόρους».

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου Αντώνιος Φράγκος, «Ό,τι σχεδιάσαμε δεν έμεινε σε επίπεδο προμελέτης ή θεωρίας, όλες οι μελέτες που εκπονήθηκαν από το ΔΛΤΝ έχουν αδειοδοτηθεί.. Η Ναύπακτος θα αποκτήσει μια σύγχρονη πίστα BMX στην οποία θα μπορούν να διοργανωθούν μεγάλα event».

πηγή φωτο: www.gutlessbmx.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...