Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν επιλεγεί στους   Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2019-2020, ότι από την Δευτέρα 2-9-2019 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. η ειδική εφαρμογή για το ερωτηματολόγιο εισόδου, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν, να εκτυπώσουν την σχετική βεβαίωση και να την προσκομίσουν στο Σταθμό  που έχουν επιλέξει  το αργότερο έως τις 3-9-2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν θα  συμπληρωθούν  τα στοιχεία της ειδικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θα θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η αξία τοποθέτησης (voucher).

  Επίσης οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»  (2018-2019)   θα πρέπει υποχρεωτικά και άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να  συμπληρώσουν – εφόσον μέχρι στιγμής δεν το έχουν  πράξει- την ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για  το ερωτηματολόγιο εξόδου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...