Εκατοντάδες έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ (Φωτογραφίες)(Βίντεο)

Εκατοντάδες έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ (Φωτογραφίες)(Βίντεο)
Ανήμερα των 45ων γενεθλίων του Μίχαελ Σουμάχερ, συγκινητική είναι η υποστήριξη χιλιάδων θαυμαστών του έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.
 Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της formula 1 νοσηλεύεται για έκτη μέρα σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρεμόμπλ και η συμπαράσταση του κόσμου ολοένα και αυξάνεται.

Την Παρασκευή, ανήμερα των 45ων γενεθλίων του “Σούμι”, στην κλινική έφτασαν 20 λεωφορεία με θαυμαστές του. Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχονται για γρήγορη ανάρρωση.

Η τεράστια προσέλευση κόσμου, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, προκαλεί… χάος στην είσοδο του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

Δείτε το video με τους θαυμαστές της Φεράρι και του Σουμάχερ να ξεδιπλώνουν το πανό μήκους 21 μέτρων έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

{youtube}d0gIrOeXJj0{/youtube}

Όσο για τους Γάλλους θαυμαστείς, τοποθέτησαν 91 κόκκινα τριαντάφυλλα, όσες δηλαδή και οι νίκες του σε Grand Prix της Formula 1, καθώς και ένα λευκό για τη νίκη που καλείται να πάρει τώρα. Στον αγώνα για να παραμείνει στη ζωή.

Σημειώνεται πως σήμερα δεν είναι προγραμματισμένη κάποια ενημέρωση από τους γιατρούς ή την εκπρόσωπο του Σουμάχερ.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...