Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, τo Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιάννη Αίσωπο, διοργανώνουν Workshop με θέμα «New European Bauhaus». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, και ώρα 18.30 στο Royal Theatre στην Πάτρα.

Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το «Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus» που λειτουργεί ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία και γίνεται το σημείο συνάντησης της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, συμπεριληπτικό και όμορφο.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλίας Κωνσταντόπουλος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ρίβα Λάββα, η Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Πατρών, Βασιλική Πετρίδου, και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών, Αγάπη Πρώιμου. Στο workshop θα λάβουν μέρος φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: forms.gle/oDQiHAmimNsoo4mb6.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή του κοινού στο workshop ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν το website του Europe Direct, www.edic.pde.gov.gr ή το website του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών www.arch.upatras.gr.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...