Εκδήλωση για την αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ενημερωτική εκδήλωση για την Η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν το θέμα ενημερωτική εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Λαμία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Κεντρικός ομιλητής της ήταν ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Johannes Hahn αρμόδιος για την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Πολιτική.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος που εκπροσώπησε τον Δήμο Δωρίδος στην εκδήλωση , ο Επίτροπος αναφέρθηκε στην προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 και ειδικότερα στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα, στα βιομηχανικά και τεχνολογικά πάρκα, καθώς και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ευρώπης και της Ελλάδας και αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της περιφέρειας.

Παρεμβάσεις για την αξιοποίηση των πόρων αυτών στη Στερεά Ελλάδα έγιναν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης αρμόδιο για τις Επενδύσεις και το Ε.Σ.Π.Α κ. Γιώργο Γιαννούση, τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά και τον Καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Κομνηνό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από όλους τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τους παραγωγικούς φορείς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...