Εκδήλωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την 25η Μαρτίου

Ο Αγώνας των Ελλήνων για την  Ελευθερία μέσα από το παραδοσιακό Τραγούδι

Εκδήλωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την 25η Μαρτίου

Στο αποτύπωμα του αγώνα των επαναστατημένων Ελλήνων μέσα από το Δημοτικό τραγούδι είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ανήμερα της Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου την ερχόμενη Πέμπτη. Στην μουσική εκδήλωση, συμμετέχει ο γνωστός ερμηνευτής Δημοτικών τραγουδιών Παναγιώτης Λάλεζας ο οποίος θα συνοδεύεται από  την παραδοσιακή ορχήστρα του.

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση επέλεξε να παρουσιάσει την συναυλία παραδοσιακής μουσικής μέσω διαδικτύου με τραγούδια εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Δίνει το δικό της στίγμα, μέσα από μια ποιοτική εκδήλωση που θα παρουσιαστεί ζωντανά από τα κανάλια του Δήμου στο youtube, το facebook κ.λπ.

Ξεκινά 13.30 μ.μ. το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Μαρτίου και φιλοδοξεί να συνδυάσει την μουσική παράδοση αλλά και την ψυχαγωγία, με γνώριμα δημοτικά ακούσματα που όλοι έχουμε ανάγκη, καθώς λόγω των υγειονομικών συνθηκών, δεν θα δοθεί η δυνατότητα για οποιαδήποτε άλλη δια ζώσης εκδήλωση.  

Το μεσημέρι της Πέμπτης 25/3/2021, συντονιζόμαστε με την προφορική μας παράδοση, τις ρίζες, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας!

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...