Το 17% των αναποφάσιστων και οι περίπου 500 χιλιάδες νέοι που θα ψηφίσουν στις εκλογές, είναι το μεγάλο στοίχημα για τα κόμματα

Σε αρένα έχει μετατραπεί το πολιτικό σκηνικό, λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. Εξαιρετικά σκληρές αντιπαραθέσεις στα τηλεπαράθυρα, στη Βουλή και κάθε φορά που εκπρόσωποι των κομμάτων βρίσκονται μαζί.

Αποκαλύψεις σκανδάλων, σκανδαλολογία, φήμες, υπόνοιες και επαναφορά υποθέσεων που μας απασχόλησαν και την… προηγούμενη δεκαετία.

Τσακωμοί άνευ προηγουμένου βουλευτών για ψύλλου πήδημα με το διακύβευμα να είναι προφανώς η επικράτηση (όπως πιστεύουν) στην τηλεοπτική αρένα.

Αλήθεια, πόσο επηρεάζονται οι τηλεθεατές και οι ακροατές από τόσο σκληρές αντιπαραθέσεις; Ειδικά οι νέοι πόσο ενδιαφέρονται για τις πολιτικές σκιαμαχίες που όμως δεν έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο φωνές και αλληλοκατηγορίες;

Η επιλογή του «σκληρού ροκ», ειδικά από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι απλά το αποτέλεσμα ιδεολογικών διαφορών και μιας διαφορετικής φιλοσοφίας και πρότασης εξουσίας. Είναι και η επιλογή που οι επικοινωνιολόγοι τους λένε να έχουν προκειμένου να «χτυπήσουν» συγκεκριμένα target groups ψηφοφόρων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...