ΕΚΝΔ: 1η ΜΑΗ 2020 ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 1η Μάη συμβολίζει τους αγώνες της παγκόσμιας εργατικής τάξης για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ημέρα που προάγει το μήνυμα ενότητας, συναδέλφωσης και αλληλεγγύης ώστε να είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στο αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας των καιρών και να βρεθούμε στο πλευρό κάθε εργαζόμενου.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του  ΕΚΝΔ και  Πρωτοβάθμιων Σωματείων τηρώντας τα μέτρα προστασίας που βρίσκονται ακόμη σε ισχύ λόγω της πανδημίας, κατέθεσε σήμερα 1 ΜΑΗ στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Το αντίδοτο στη νέα κρίση που περνάει η χώρα μας είναι η αλληλεγγύη. Γι αυτό σήμερα σηκώνουμε τη γροθιά και χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον τομέα της υγείας, της φροντίδας και άλλων τομέων της εργασίας, των οποίων η δουλειά είναι απαραίτητη για τη διάσωση ζωών και την παροχή ζωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυτή η αλληλεγγύη όμως, σε καμία περίπτωση, δε θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για κρατική και εργοδοτική αυθαιρεσία και εργατική εκμετάλλευση.

                                                   Από το ΕΚΝΔ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...