«Εκπυρσοκρότησε το όπλο» λέει ο συνταξιούχος αστυνομικός για το φονικό στην Πανόρμου

Σε ατύχημα που συνέβη πάνω στην προσπάθειά του να αμυνθεί αποδίδει την δολοφονία του άτυχου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή στους Αμπελοκήπους, ο δράστης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από τις πρώτες καταθέσεις του στους αστυνομικούς, ο 60χρονος  φέρεται να υποστήριξε: «Με χτύπησε με ρόπαλο στο δεξί χέρι που κρατούσα το πιστόλι, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που το είχα στραμμένο, και να βρει τον Μάκη. Νωρίτερα με κυνήγησε και μου επιτέθηκε με ρόπαλο. Είχα βγάλει το πιστόλι που είχα πάνω μου για να αμυνθώ, να τον εκφοβίσω. Πυροβόλησα 1-2 φορές για εκφοβισμό. Εκείνος δεν φοβήθηκε και συνέχισε να με χτυπά με το ρόπαλο» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του στους άνδρες του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθεί και το υπόμνημα με το οποίο θα απολογηθεί αύριο το πρωί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Μάλιστα, ο συνταξιούχος αστυνομικός αποκάλυψε ότι αμέσως μετά το έγκλημα δεν έφυγε καν από την περιοχή αλλά  ώρες περιπλανιόταν για ώρες γύρω από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι να ξημερώσει και να ειδοποιήσει το δικηγόρο του για να παραδοθεί.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...