Εκστρατεία εναντίον του Chris Brown οργανώνεται στην Σουηδία

Εκστρατεία εναντίον του Chris Brown οργανώνεται στην Σουηδία
Η επικείμενη συναυλία του Chris Brown έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στην Σουηδία.
Η συναυλία του τραγουδιστή της RnB, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στο Ericsson Globe της Στοκχόλμης, έχει αναστατώσει πλήθος κόσμου που επαναστατεί εναντίον του. Ο λόγος, όπως γράφει το tralala.gr είναι πάντα ο ίδιος! Ο ξυλοδαρμός που υπέστη η πρώην αγαπημένη του και επίσης μεγάλη superstar, Rihanna, γεγονός που έφτασε στα φώτα της δημοσιότητας το 2009 όταν φωτογραφίες με την άκρως κακοποιημένη τραγουδίστρια έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Οι φωτογραφίες αυτές όπως φαίνεται παραμένουν ανεξίτηλες στις μνήμες πολλών σουηδών θαυμαστών της Rihanna,που τις χρησιμοποίησαν για την δημιουργία τεράστιων πανό, που αποτρέπουν τον κόσμο να παρευρεθεί στην συναυλία του Brown. Παράλληλα διάφορα προσβλητικά μηνύματα σε τοίχους και σε posters έχουν γεμίσει την πόλη που χαρακτηρίζουν τον Brown ως ατάλαντο, κακό τραγουδιστή και άνανδρο που χτυπά γυναίκες.

Η εκστρατεία όμως εναντίον του δεν σταματάει εδώ. Ένας λογαριασμός στο σουηδικό Twitter ποστάρει διαρκώς αντι-προωθητικά σχόλια, αναπαράγοντας όλα τα παραπάνω. Ο λογαριασμός αλλάζει κάθε εβδομάδα και χειριστή, με πιο πρόσφατη την χρήστρια με το username “Jenny” που αναφέρει σχετικά: «Στη Στοκχόλμη οι άνθρωποι δείχνουν την απέχθεια τους στον Chris Brown, που έρχεται στην πόλη, με την ανάρτηση αυτών των αφισών.»
Η σουηδική ιστοσελίδα “Ajour” αναφέρει πως όλη αυτή η διαμαρτυρία έχει επιφέρει αναστάτωση στους διοργανωτές της συναυλίας που παρόλ’αυτά θα συνεχίσουν μέχρι να φέρουν εις πέρας το show λαμβάνοντας δρακόντια μέτρα ασφαλείας για την σωματική ακεραιότητα του τραγουδιστή.

Για την ιστορία σας αναφέρουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οργανώνεται εκστρατεία εναντίον του καλλιτέχνη, εφόσον πριν λίγο καιρό αυτοκόλλητα που ανέφεραν πως «δεν πρέπει να αγοράζουμε το album ενός ανθρώπου που χτυπάει τις γυναίκες» “κοσμούσαν” το τελευταίο του album στα δισκοπωλεία της Αγγλίας.

Ο μεγάλος προβληματισμός όμως του κόσμου στρέφεται στην στάση της ίδιας της Rihanna, που μετά από όλα αυτά εξακολουθεί να δηλώνει πως τον συγχωρεί και να φωτογραφίζεται μαζί του σε ερωτικές στιγμές, ενώ και οι δύο δηλώνουν πως είναι δεσμευμένοι με άλλους ανθρώπους. Το καινούριο τους ντουέτο μάλιστα, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με το νέο album της Rihanna έχει τον προκλητικό τίτλο “Nobody’s business” («δουλειά κανενός»), που σίγουρα αποτελεί την απάντηση της, στα διάφορα αρνητικά δημοσιεύματα. Τελικά ποιος αποτελεί πιο επικίνδυνο παράδειγμα; Ο Brown ή η Rihanna;

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...